Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

M. Gavilan Monica

έως 40 ετών
Διδασκαλία Ισπανικών ως ξένη γλώσσα
Δημοσιογραφία
Πολιτική Επιστήμη
Πτυχία
UNIR
Master - Διδασκαλία Ισπανικών ως ξένη γλώσσα 2021 Επαληθευμένο
Universitat Autònoma de Barcelona
Πτυχίο - Δημοσιογραφία 1999
Universitat Autònoma de Barcelona
Πτυχίο - Πολιτική Επιστήμη 2005
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ισπανίδα καθηγήτρια και certified examiner DELE B1-B2-C1-C2 του Cervantes, με άπειρη αγάπη και γνώση της ισπανικής γλώσσας και του ισπανικού πολιτισμού. Είμαι απόφοιτη με μεταπτυχιακές σπουδές στη διδασκαλία ισπανικών ως ξένη γλώσσα και στην προετοιμασία για επίσημες εξετάσεις DELE ή ΚΠΓ B1-Β2-C1-C2. Είμαι και δημοσιογράφος και  εχω δουλέψει κατά τη διάρκεια είκοσι χρονών στη Radio Nacional de España, επομένως
τα μαθήματα συνδέονται με τη καθημερινή ζωή στη χώρα.  Πολύ κέφι για να διδάξω. Μόνο για ενηλίκους.  Προσφέρω επίσης μαθήματα συνομιλίας με σχετικά σχόλια.  Ιδιαίτερα και σε μικρά γκρουπ (με την καλύτερη τιμή). 

¡Os espero!. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  • Γιατί προσφέρω προσωπικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για τον καθε μαθητή σε σχέση με τις ανάγκες του/της π. Έξτρα ασκήσεις (εθελοντής) και διόρθωση. 
  • Γιατί είμαι τακτοποιημένη και κατανοητή, συγκεντρώνομαι στα θέματα που ενδιαφέρουν τους μαθητές, τα κάνω διασκεδαστικά αλλά και χρήσιμα.
  • Γιατί στα μαθήματά μου μιλάμε ισπανικά από τη πρώτη στιγμή. Μαθαίνουμε τους κανόνες αλλά πέρα από αυτά, θέλουμε να επικοινωνήσουμε. Τα ελληνικά μασ βοηθάει αλλά προσπαθούμε να μιλήσουμε ισπανικά από την αρχή.  Hablamos español. 
  • Γιατί δεν χάνω ουτε ένα λεπτό του μαθήματος.  Η ακρίβεια ειναι βασική.
  • Γιατί μαζί μου οι μαθητές καταφέρνουν να περάσουν τις επίσημες εξετάσεις DELE ή KPG
  • Γιατί δουλεύω με ενθουσιασμό για να φτιάξω τα μαθήματα και περιμένω ενθουσιασμό από τους μαθητές/ τις μαθήτριές μου. Κάνουμε μάθημα με attitude, κάνουμε μάθημα γιατί μας αρέσει, μας ενδιαφέρει και για να μαθαίνουμε ενώ διασκεδάσουμε. Μια ώρα πετάει, παιδιά.!!! Βάζουμε τις πέντε αισθήσεις. Αλλιώς, δεν κάνω μάθημα καθόλου. 
Επαγγελματική Εμπειρία

Τρία χρονια ως καθηγήτρια Ισπανικών με πολύ επιτυχία των μαθητών στισ επίσημες εξετάσεις DELE  και ΚΠΓ. 20 χρόνια δουλεύοντας ως δημοσιογράφος και ρεπόρτερ στη δημόσια ραδιοφωνική εταιρεία στην Ισπανία ( Radio Nacional de España). Για αυτό δίνω άλλο χρώμα στα μαθήματα, συνδεδεμένα με τη καθημερινή ζωή στη χώρα. Κάνω κανονικά μαθήματα,  με βιβλία εκμάθησης ισπανικών,  και προσφέρω επίσης ειδικό πρόγραμμα με ειδήσεις και λογοτεχνία ή πολιτισμό για τους προχωρημένους. Διορθώνω κείμενα για επίσημες εξετάσεις αν προετοιμαστείτε μόνοι σας και χρειάζεστε βοήθεια με την διόρθωση. Προσφερω και συνομιλία sessions. Ρωτήστε μου τιμέσ. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Δεν μιλάω για άσχετα πράγματα και δεν χάνω χρόνο. Λατρεύω να ανακαλύψω την ισπανική γλώσσα και το ισπανικό πολιτισμό στους μαθητές. Μου αρέσει πολύ να γίνω την πόρτα πρόσβασης στη γλώσσα, πολιτισμό και ιστορία όχι μόνο της Ισπανίας αλλά της νότιας Αμερικής. Μου αρέσει να δημιουργω μια σχέση εμπιστοσύνη με τον μαθητή και να τον αφήνω να θελει περισσότερα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Να μιλήσουμε και να τους ακούω είναι βασικό. Τα μαθήματα μου βασίζονται πάντα στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντα των μαθητών. Ακολουθώ μέθοδο αλλά προσαρμόζω τις ασκήσεις σε ό,τι κάθε μαθητή χρειάζεται.  Για αυτό είναι ιδιαίτερα. Μ'ενδιαφερει να τους βοηθήσω να επικοινωνούν στα ισπανικά. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

13 Κριτικές

Η Μόνικα είναι ένας άνθρωπος με αγάπη για το αντικείμενό της, η οποία καταφέρνει να στρέψει την προσοχή των μαθητών στην ουσία και να τους κεντρίσει το ενδιαφέρον μέσα από μια πληθώρα ασκήσεων ή θεμάτων προς συζήτηση που καθιστά ολοκληρωμένη τη μάθηση. Πιστεύω ότι το μάθημα μαζί της προσφέρει όχι μόνο την απαραίτητη εξοικείωση με τη δομή του πτυχίου και τις γνώσεις που αυτό απαιτεί, αλλά και ευρύτερες γνώσεις για την ισπανική κουλτούρα και θέματα κοινωνιολογικού ενδιαφέροντος. 
Αξίζει <3

Ρομποτή Αναστασία

5/5 αστέρια!! Η Μόνικα με ανέλαβε μετά από έναν χρόνο που έκανα εντατικά μαθήματα ισπανικών σε ένα γνωστό φροντιστήριο και δυστυχώς δεν είχα μάθει και πολλά.  Μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά μου στη γραμματική και να προετοιμαστώ για το C2. Προσαρμόζεται σε ότι χρειάζεται ο μαθητής και σέβεται με επαγγελματική προσήλωση την ώρα του μαθήματος. 

Επίσης, διαθέτει πολύ καλά προγράμματα για online μαθήματα και δεν καταλαβαίνεις καν ότι είναι από απόσταση. Πρέπει να την επιλέξετε 

Καλαμαρά Γαρυφαλλια

Η Mόνικα είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια με πολλή αγάπη και όρεξη για αυτό που κάνει! Ξεκίνησα την εκμάθηση Ισπανικών με άλλους καθηγητές και φέτος ήμουν πολύ τυχερή που βρήκα την Μόνικα στην προετοιμασία μου για το C1. Πρόκειται για έναν ευχάριστο και χαμογελαστό άνθρωπο με ενθουσιασμό για την διδασκαλία, ενδιαφέρον για τον μαθητή, πολύ καλή οργάνωση του μαθήματος και μεταδοτικότητα. Πάντα μελετούσαμε ενδιαφέροντα θέματα και μιλάγαμε συνεχώς στα Ισπανικά (αν και γνωρίζει πολύ καλά ελληνικά λόγω της αγάπης της για την Ελλάδα, κάτι που βοηθά στην εκμάθηση σε τυχόν δυσκολίες). Έχω κάνει πολλά διαφορετικά online μαθήματα, τα μαθήματα με την Μόνικα είναι από τα λίγα όπου δεν σου λείπει τίποτα από ένα δια ζώσης μάθημα. Ακόμη, παρέχει πλούσιο υλικό, ασκήσεις, θέματα και παρουσιάσεις, όλα πολύ καλά οργανωμένα, και ο τρόπος διόρθωσης των εργασιών είναι πολύ βοηθητικός και αναλυτικός. Σε κάθε μάθημα  κέρδιζε την προσοχή μου και μέσα από αυτά  έχω εξελίξει το επίπεδο των Ισπανικών μου αλλά και έχω μάθει πολλά πράγματα για τον πολιτισμό, την ιστορία της Ισπανίας αλλά και θέματα επικαιρότητας. Για εμένα είναι μία από τις καλύτερες καθηγήτριες που έχω συναντήσει στην εκμάθηση ξένων γλωσσών! Την συστήνω ανεπιφύλακτα !!

Χριστοδούλου Έλσα