Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πανοπούλου Στέλλα

έως 30 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα
Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστήμης
Αγία Παρασκευή
Πτυχία
University of Leeds
PhD - Creative Writing and Gender Studies 2025
ΕΚΠΑ
Master - Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα 2020
ΕΚΠΑ
Πτυχίο - Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστήμης 2018
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι απόφοιτος Φιλοσοφίας και Ιστορίας της Επιστήμης, καθώς και της Εκπαίδευσης και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Εκπονώ τη Διδακτορική μου διατριβή στο Πανεπιστήμιο του Leeds στην Αγγλία, στη Δημιουργική Γραφή. Ειδικεύομαι στην Κοινωνιολογία, στη Φιλοσοφία, και στην συμπεριληπτική εκπαίδευση. Προσφέρω μαθήματα Φιλοσοφίας, Κοινωνιολογίας, και Δημιουργικής Γραφής σε παιδιά και εφήβους, καθώς και υποστήριξη σε φοιτητές στα αντίστοιχα μαθήματα. Έχω εμπειρία σε τυπικές και μη τυπικές μεθόδους εκπαίδευσης, καθώς και σε εκπαίδευση ενηλίκων. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω ιδιαίτερο πάθος για τη μάθηση και τη διδασκαλία, και γράφω δημιουργικά από μικρό παιδί. Η ποίηση και οι ιστορίες μου έχουν εκδοθεί σε Ελληνικά περιοδικά (με ψευδώνυμο) και αυτή τη στιγμή τελειώνω το Διδακτορικό μου στα Αγγλικά, στη Δημιουργική Γραφή. Ανυπομονώ να μελετήσουμε και να εξασκήσουμε τη Δημιουργική Γραφή μαζί! 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω διοργανώσει και διδάξει για δύο συναπτά έτη σεμινάριο Φιλοσοφίας σε μαθητές Β' γυμνασίου της Σχολής Μωραίτη. Έχω εξαιρετική συνεργασία με παιδιά και εφήβους. Ακόμα, έχω εργαστεί ως freelance μεταφράστρια Αγγλικών-Ελληνικών για τρία χρόνια μέσω της πλατφόρμας Upwork. Έχω εργαστεί με αιτούντες άσυλο στα πλαίσια της δουλειάς μου στο SolidarityNow. Εργάζομαι ως Κειμενογράφος.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είμαι παθιασμένη για τη συμπεριληπτική εκπαίδευση με προτεραιότητα το σεβασμό των μαθησιακών και ψυχικών αναγκών και ορίων των μαθητ-ρι-ών, με έμφαση στη δημιουργικότητα, στην καλλιέργεια ενσυναίσθησης, και στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πιστεύω πως η προσέγγιση των μαθητών με κατανόηση, ενδιαφέρον για τα δικά τους ενδιαφέροντα, και σεβασμό της προσωπικότητάς τους, μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην ενδυνάμωσή τους και στην καλλιέργεια των ταλέντων τους. Επόμενος στόχος μου είναι η εκπαίδευση σε θέματα ειδικής αγωγής.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές