Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλεξόπουλος Παναγιώτης

έως 40 ετών 10 έτη διδακτικής εμπειρίας
Τμήμα Φυσικής
Καλαμάτα - Μεσσήνη
Πτυχία
Εθνικό Καποδιαστρικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Τμήμα Φυσικής 2013
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος φυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα.

  • Για μαθητές

     Φυσικήκαι Χημείαγια όλες τις τάξεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνάσιο και λύκειο), καθώς και μαθηματικά στις πρωτες τάξεις του λυκείου. Υπεύθυνη προετοιμασία υποψηφίων θετικής κατεύθυνσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Σε εξαιρετικά απαιτητικούς μαθητές, παρέχεται συλλογή  ασκήσεων αυξημένης δυσκολίας προσαρμοσμένες στην ύλη της Γ λυκείου. 

Αποτελεσματικότητα, μεθοδικότητα και επίτευξη στόχων. Δινατότητα  online  διδασκαλίας μέσω πλατφόρμων τηλεδιάσκεψης (zoom , skype , webex).

Δεκτά ολιγομελή γκρουπ με έμφαση την ομοιγένεια, σε ασυναγώνιστες τιμές. 

Ειδική έκπτωση σε πολύτεκτους και αδέρφια.

  • Για φοιτητές

Επίλυση ασκήσεων Νευτώνιας Μηχανικής και ηλεκτρομαγνητισμούπου αφορούν τα μαθήματα γενικής φυσικής και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων των σχολών θετικών επιστημών, αλλά και των πολυτεχνικών σχολών όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας. Δωρεάν παροχή εκπαιδευτικού υλικού σε ηλεκτρονική μορφή τόσο απο την διεθνή βιβλιογραφία όσο και απο προσωπικές σημειώσεις. Επίλυση παλιών θεμάτων.  Δεν λύνω θέματα σε φοιτητές την ημέρα των εξετάσεων, μην στέλνεται άσκοπα μηνύματα, δεν υάρχει περίπτωση να γράψω εγώ στη θέση  φοιτητή.

Τιμές  προσιτές  και συζητήσιμες !!!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εξατομικευμένη διδασκαλία με βάση τις ανάγκες κάθε μαθητή.

Μεθοδικότητα.

Χρήση οπτικοακουστικών μέσων (εικόνα και βίντεο). Εκτέλεση εικονικών πειραμάτων και προσομοιώσεων για καλύτερη κατανόηση της θεωρίας. Τήρηση του κανόνα ακούω - διαβάζω - βλέπω - γράφω. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος αποθηκεύει μόνο του 30% αυτών που ακούει, το 45% αυτών που διαβάζει, το 60% αυτών που βλέπει και το 99% αυτών που ακούει - διαβάζει - βλέπει - γράφει.

Πληθώρα επαναλήψεων και διαγωνισμάτων. Τακτικά δίωρα διαγωνίσματα χωρίς χρέωση!!!

Επαγγελματική Εμπειρία

10/ετή εμπειρία διδασκαλίας μαθημάτων φυσικής και χημείας σε μαθητές γυμνασίου λυκείου και επαλ με επισκέψεις στο χώρο του μαθητή στην ευρύτερη περιοχή του νομού μεσσηνίας.

4/ετη εμπειρία καθοδήγησης φοιτητών στα μαθήματα μηχανικής και ηλεκτρομαγνητισμού.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στίχος μου, οι μαθητές μου να αποκτούν βαθύτερη γνώση των αρχών του φυσικού μας κόσμου. Όχι πασαλήματα, όχι δουλειές του ποδαριού.

Η ανακάλυψη της γνώσης όταν γίνεται με μεράκι και όχι ως αγκαρία, προσφέρει ιδιαίτερη  χαρά τόσο στον εκπαιδευόμενο όσο και στον εκπαιδευτή. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Εξατομικευμένη διδασκαλία και επίλυση αποριών σε κάθε μάθημα. Διαρκής διαγνωστικός έλεγχος του μαθητή ώστε από τα πρώτα μαθήματα να φανούν οι τυχών αδυναμίες του καθε παιδιού. Πολυεπίπλευρη προσέγγιση  και εφαρμογή όλων των δυνατοτήτων που παρέχονται απο το εκπαιδευτικό μας σύστημα. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Ανέλαβε την κόρη μας πέρσυ εν μέσω πανδημίας. Ο τρόπος διδασκαλίας και η σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με το παιδί ακόμη και σε μέρες εκτός προγράμματος, επέφεραν τελικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτης ήταν πάντα πρόθιμος να βοησήσει σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε, στάθηκε δίπλα στο παιδί αποροφόντας όλο το αγχος που είχε η μικρή για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Τον ευχαριστώ πολύ και τον συστίνω ανεπιφύλακτα.

Νίκη Παπασωτηρίου