Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπασαρι Εμιλυ

έως 30 ετών
Γαλατσίου
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Διδασκω μαθήματα βιολογίας και χημείας σε μαθητές μεχρι και της 2ας λυκείου. 

Στοχος μου είναι η κατανόηση αυτών των μαθημάτων, ώστε να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η διαδικασία της προετοιμασίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις. 

Σπουδάζω Βιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,

καθώς και Βιοϊατρικές επιστήμες στο New York college. 


Αποφοιτησα από το Λύκειο με βαθμό απολυτηρίου 19.3 ( δεκαεννέα και τρία δέκατα). Από τότε προσπαθώ να παρακολουθώ την επικαιρότητα και τα επιστημονικά νέα μέσα από διακεκριμένα επιστημονικά συνέδρια και έγκυρα άρθρα. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μελέτη και απόκτηση γνώσεων δε θα βασίζεται στη στείρα αποστήθιση που προωθεί η δημόσια εκπαίδευση. Ως απόφοιτη της ελληνικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης γνωρίζω την ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία. Σκοπός μου είναι η κατανόηση των πεδίων που θα διδάσκω, αξιοποιώντας προσωπικές σημειώσεις, εξωσχολικά εγχειρίδια και έγκυρα επιστημονικά άρθρα (αν κριθεί αναγκαίο). Η αξιολόγηση θα γίνεται μέσα από ερωτήματα πολλαπλής επιλογής και προβλήματα διαβαθμισμένης δυσκολίας που θα ελέγχουν την κριτική ικανότητα του μαθητή 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο τομέας τον οποίο επέλεξα να σπουδάσω είναι ένας μαγευτικός κλάδος! Στόχος μου είναι να δείξω στους μαθητές ότι πέραν της υποχρέωσης προς το εκάστοτε σχολείο τα πεδια αυτά ( Βιολογία και Χημεία ) μπορούν να γίνουν απίστευτα ενδιαφέροντα και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις σου στο έπακρο! 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, (δεδομένου ότι δεν έχει περάσει πολύς καιρος από όταν άφησα τα σχολικά θρανία!), μπορώ να κατανοήσω σε μεγάλο βαθμο τις ανάγκες του/της μαθητή/τριας, τα σημεία που αντιμετωπίζει δυσκολίες αλλά και να αξιοποιήσω κατάλληλα τις γνώσεις μου για να κεντρίσω το ενδιαφέρον του/της. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές