Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βούρρου Παρασκευή

έως 30 ετών
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  με 7ετή πείρα στη διδασκαλεία μαθημάτων θετικής κατεύθυνσης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου -Λυκείου. Τριετής πείρα και στην προετοιμασία Μαθηματικών Τρίτης Λυκείου για Πανελλαδικές εξετάσεις.

Παρέχεται προετοιμασία με τη μελέτη εξωσχολικού βοηθήματος, σημειώσεις και επιπλέον ασκησεις για κάθε επίπεδο όλων των τάξεων του Γυμνασίου και Λυκείου σε Μαθηματικά και Γεωμετρία και συχνά διαγωνίσματα για την καλύτερη παρακολούθηση της πορείας του μαθητή καθόλη τη διάρκεια του σχολικόυ έτους.

Παραδίδονται και διαδικτυακά μαθήματα.  

οι υπηρεσίες παρέχονται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τιμές: Γυμνασίου 12 ευρώ/ώρα

           Λυκείου 15 ευρώ/ώρα

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ιδιαίτερη επικοινωνιακή ευκολία με τους μαθητές, συνέπεια, μεταδοτικότητα, πολυετής εμπειρία σε εκπαιδευτικά επαγγέλματα αλλά και δραστηριότητες (πολυετής εμπειρία στο προσκοπικό παιχνίδι, καθώς και προυπηρεσία σε ΚΔΑΠ), αποδοτικότητα.

Επαγγελματική Εμπειρία

7ετής εμπειρία στην εκπόνηση ιδιαίτερων μαθημάτων

3ετής εμπειρία στην προετοιμασία Μαθηματικών Τρίτης Λυκείου

2ετής εμπειρία σε μαθήματα Μαθηματικών φοιτητών παρόμοιων σχολών

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία απαιτεί ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά, υπομονή, επιμονή και οργανωμένο πρόγραμμα, καθώς και άρτια γνώση της ψυχοσύνθεσης ενός παιδιόυ αναφορικά με την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα της εκπαίδευσης. Οστόχοι αυτόι αποτελούν απαραίτητη προτεραιότητα ενός εκπαιδευτικού. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες του μαθητή μπορούν ευκόλα να διαπιστωθούν μετά από μια πρώτη κουβέντα με τον μαθητή αλλά και τον γονέα του σε σχέση με τους δικούς του στόχους όσον αφορά στην συγκεκριμένη κατεύθυνση μαθημάτων, την πεπόιθησή του σχετικά με το γνωστικό  επίπεδο που βρίσκεται ο ίδιος τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και με την επαλήθευση των λεγόμενών του μέσω μερικών ασκήσεων πολλαπλών επιπέδων. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές