Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Tsailaki Fani

35 ετών 12 έτη διδακτικής εμπειρίας
ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
Πτυχία
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Πτυχίο - ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ 2013 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Επαγγελματίες

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών για όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες.
Το μαθημα γίνεται στα Αγγλικά (you can do it!)  και το υλικό προσαρμόζεται στις ανάγκες του μαθητή και το στόχο του κύκλου μαθημάτων. Το κέντρο της διασκαλίας μου αφορά στην επικοινώνια, δηλάδη στη συνενόηση και τη μεταδοση του μυνήματος στη γλώσσα που θέλουμε να μάθουμε. Επίσης σημαντική προτεραιότητα, ένα κλίμα ασφάλειας και άνεσης για το μαθητή, όπου το λάθος είναι ευκαιρία και η προσπάθεια ειναι δημιουργική και πηγή χαράς. Δεν μπορούμε να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας χωρίς το κατάλληλο περιβάλλον! Στόχος μου λοιπόν είναι να παρέχω αυτό το περιβάλλον στο μαθητή και πολλά ερεθίσματα, οπτικοακουστικά, και μέσω συζήτησης και πλούσιας θεματολογίας, ώστε ο μαθήτης να βρίσκει ενδιαφέρον στο θέμα και να μαθαίνει περισσότερα απο γλώσσα!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω εκπαίδευση και εμπειρία στο σύστημα διδασκαλίας της γλώσσας στην target laguage i.e στα Αγγλικά. (Don't be scared, you'll be fine !)
Χρησιμοποιώ ποικίλια υλικόυ και συγχρονές μεθόδους, 
Δίνω έμφαση στην επικοινωνια και τον προφορικό λογο, στο λεξιλόγιο και όχι γραμματική.

Αν και δεν είμαι native speaker, έχω ζήσει στο εξωτερικό επικινωνόντας στην target language σε καθημερινή βάση.
Αlso, I'm pretty cool  :) 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω σταθερή συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Κουτσαντώνη στην Πάτρα από το 2015 διδάσκοντας όλα τα επίπεδα μαθημάτων, προσχολίκη ηλικία, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο , φοιτητές, ενήλικες καθως και bussiness english για συγκεκριμένους στόχους επαγγελματιών.Παράλληλα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα απο το 2012.

Έχω 100% επιτύχια σε απόκτηση πτύχίων και διπλωμάτων!

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

'Ολοι θυμόμαστε ακόμα τον ένα καθηγητή που μας ενέπνευσε, μας στήριξε, μας δίδαξε.

Φύσει επικοινωνιακή και με παντοτινή διάθεση προσφοράς, βρήκα στη διδασκάλια έναν πολυ ανθρώπινο τρόπο να κάνω τον κόσμο καλύτερο. Η σχέση μαθητή και καθηγητή είναι ιερή, και είχα την τύχη να έχω εμπειρία απο αξόλογους καθηγητές που καθόρισαν το μέλλον και το χαρακτήρα μου.

Είναι χαρά μου να ζω αυτό το ταξίδι και να παρακολουθώ την ανάπτυξη και την πρόοδο των μαθητών. Είναι μια δημιουργική πρόκληση επίσης να αναζητάς την άρση των εμποδίων, γνωστικών και ψυχολογικών και να φτάνεις σε ενα aha! moment κατανόησης και παραγωγής.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το πρώτο μάθημα γίνεται με στόχο την αναλυση αναγκών και την χάραξη εκπαιδευτικών στόχων, μετρήσιμων και ορισμένου χρόνου επίτευξης καθώς και την επιλογή του κατάλληλου υλικού. Έχω εκπαιδευτεί στο needs analysis/goal orientation στην Ελληνοαμερικανική ένωση κατα τη διάρκεια των σπουδών μου. Επιπλέον βάσει εμπειρίας μπορώ να αξιολογήσω τα παραπάνω μέσα απο την αλληλεπίδραση με το μαθητή, μια μικρή συνέντευξη και διάφορες ασκήσεις και υλικό που βλεπούμε μαζί κατα τη διαρκεια του πρώτου μαθήματος.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές