Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πολυχρονίδου Δέσποινα

έως 30 ετών
Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Τελειόφοιτη Φοιτήτρια του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ με κατεύθυνση Παιδαγωγική παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Εξαιρετική γνώση Αγγλικών, Ιταλικών και μέτρια γνώση Ισπανικών και Γαλλικών. Πιστοποίηση σε σεμινάριο που αφορά την προσαρμογή στη μάθηση και τις μαθησιακές δυσκολίες. Τιμές προσιτές. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επιμέλεια, Οργάνωση, Δημιουργικότητα. Έμφαση στη συνεργασία μεταξύ μαθητή και καθηγητή, και στην ανάπτυξη ενός ευχάριστου κλίματος, μέσα στο οποίο ο μαθητής θα νιώθει άνετα, ώστε να μπορεί να αποκομίσει σημαντικές γνώσεις αφενός για τη σταδιοδρομία του, και αφετέρου για την προσωπική του ανάπτυξη 

Επαγγελματική Εμπειρία

2 έτη 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι ένα μέσο για να γίνει καλύτερος ο μαθητής αλλά και ο καθηγητής. Μέσω αυτής, γίνεται προσπάθεια για όξυνση της κριτικής σκέψης του ατόμου, αλλά και της ανάπτυξης της προσωπικότητας του. Η διδασκαλία για εμένα είναι ο μόνος τρόπος ώστε να αλλάξουμε τον κόσμο, καθώς με τη μεταφορά ιδεών και γνώσεων, τα άτομα γίνονται καλύτερα, μαθαίνουν να σκέπτονται και να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, αλλά κυρίως γίνονται καλύτεροι και σωστότεροι άνθρωποι. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Το πρώτο μάθημα είναι καθοριστικό ώστε να καταλάβει ο καθηγητής, μέσω συζήτησης και ερωτήσεων, τις ανάγκες του μαθητή. Επιθυμητή  η χρήση και διαγνωστικού τεστ, αν ωστόσο το επιθυμεί ο μαθητής, γιατί κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό είναι να συμπαθήσει ο μαθητής τον καθηγητή και να έχει μια θετική διάθεση απέναντι του, ώστε να υπάρξει μια δημιουργική συνεργασία. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές