Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στ. Μάνος

έως 30 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, παραδίδει μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, τιμές συζητήσιμες σε περίπτωση οικονομικής δυσκολίας του μαθητή.

Δια ζώσης μαθήματα στις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το μάθημα που προσπαθώ να κάνω δεν έχει μοναδικό στόχο την βελτίωση των επιδόσεων του μαθητή, αλλά και την ανάπτυξη της κριτικής του σκέψης στα μαθήματα θετικών επιστημών, την γρήγορη και εύστοχη αντιμετώπιση σε προβλήματα λογικής και την εξοικείωση με ασκήσεις που συνδυάζουν την θεωρία με την πράξη, είτε αυτά είναι μαθηματικά, φυσική ή χημεία.

Το μάθημα πρέπει να πραγματοποιείται έτσι ώστε να νιώθει άνετα ο μαθητής και να μαθαίνει χωρίς κούραση μέσω απλών ασκήσεων και παραδειγμάτων που θα λειτουργήσουν ως βάσεις για τις μελλοντικές του σχολικές τάξεις και σπουδές.

Ακόμη, προσπαθώ να κινητοποιώ τους μαθητές να βρουν μόνοι τους λύσεις στα φυσικά προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ παράλληλα πιστεύω πως το οπτικό-ακουστικό υλικό δρα καθοριστικά στην κατανόηση ενός προβλήματος, κυρίως στην φυσική και την χημεία 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Ο γιος μας έκανε διαδικτυακά φέτος με τον Στέλιο και επειδή ήμασταν και εμείς παρών τις περισσότερες φορές και ακούγαμε και εμείς το μάθημα μπορούμε να πούμε ότι είναι ο καταλληλότερος  καθηγητής για παιδιά γυμνασίου (εμάς τώρα θα πάει Τρίτη). Έχουν πολύ καλή επαφή και παρόλο που ο μικρός μας είναι ντροπαλός νιώθει πολύ οικεία μαζί του, εκφράζει απορίες και ακούμε πολύ καλά λόγια από τους καθηγητές του σχολείου σχετικά με την απόδοση του. Τον συνιστούμε!!!

Καίτη

Έπειτα από 2 μήνες πραγματοποίησης μαθημάτων με τον Στέλιο, έχουμε να πούμε ότι πρόκειται για μία χρυσή  τομή διδακτικών ικανοτήτων και τιμής. Ο μικρός μας κάνει μαζί του μαθηματικά και φυσική και οι μαθησιακές δυσκολίες του ( απόσπαση προσοχής, δυσκολία με τις θετικές επιστημες γενικότερα ) έχουν περιοριστεί. Ήδη  καταλαβαίνει πολύ περισσότερα και έχει βελτιωμένες επιδόσεις στα διαγωνίσματα  ( Β Γυμνασιου ) και φαίνεται να είναι και πολύ χαρούμενος από την επικοινωνία με τον καθηγητή. Τον συνιστούμε!

Αλεξία

Ο Στέλιος κάνει μαθηματικά και φυσική στο γιό μου που πάει Β' γυμνασίου και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!! 

Κατερίνα