Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σ. Στεφανία

έως 30 ετών
Επιστήμες της Αγωγής - Εκπαιδευτικός
Αθήνα, Πατήσια, Κυψέλη, Λαμπρινή, Κολονός, Αμπελόκηποι,Γαλάτσι, Δάφνη,Πετράλωνα,Νέα Ιωνία, Κολωνάκι, Κουκάκι, ΖωγράφουΓκύζη, Γουδί, , Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα,
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πτυχίο - Επιστήμες της Αγωγής - Εκπαιδευτικός Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Δασκάλα αριστούχος απόφοιτη Παιδαγωγικού τμήματος παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές του Δημοτικού σχολείου με πολύ καλά αποτελέσματα. Δίνεται η δυνατότητα για μελέτη σε γκρουπ. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω αναλάβει τη μελέτη παιδιών με επιτυχία. Για παράδειγμα, συνέβαλα στο να αλλάξει μια μαθήτρια τη βαθμολογία της από "αρκετά καλά" σε "άριστα" μέσα σε 1,5 μήνα. Επιπλέον, κάνω ειδικές τιμές στα γκρουπ μαθητών. Έχω στη διάθεσή μου υλικό για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε μαθητές που δεν είναι Έλληνες και παρακολουθώ δύο σεμινάρια υπό την αιγίδα πανεπιστημίου σχετικά με τη διδασκαλία σε αλλοδαπούς μαθητές. Επίσης, δημιουργώ υλικό σύμφωνα με τις ανάγκες του/της μαθητή/τριας, π.χ. ηλεκτρονικό λεξικό, φωτοτυπίες με ασκήσεις. Αποτελούν εργαλεία με τα οποία ενισχύω την κατανόηση των μαθητών για τα γραμματικά φαινόμενα, το λεξιλόγιο, τις μαθηματικές πράξεις κτλ. και κάνουμε επαναλήψεις.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπώ τα παιδιά. Θεωρώ ότι η μόρφωση είναι σημαντικό αγαθό στη ζωή και γι' αυτό μου αρέσει να βοηθώ τα παιδιά ν΄ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σχολείου και της καθημερινής ζωής. Θέλω να συμβάλλω στο να χτίσουν τις βάσεις, ώστε να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Αποσκοπώ στο να θέσουν τη φιλομάθεια σαν στόχο ζωής και να είναι επιμελείς μαθητές. Ένα ακόμη κίνητρο για εμένα είναι ότι αισθάνομαι ότι μέσα από την αλληλεπίδρασή μου με τους/τις μαθητές/τριες βελτιώνομαι σαν εκπαιδευτικός και σαν άνθρωπος. Αντιμετωπίζω τη διδασκαλία σαν μέσο για να διδαχθούν οι μαθητές/τριες των γκρουπ σημαντικές δεξιότητες όπως η συνεργασία, η επικοινωνία, την αξιοποίηση του αυθεντικού τρόπου σκέψης, την αυτενέργεια. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Παρατηρώ πώς εργάζονται οι μαθητές όταν μελετούν, τι τους δυσκολεύει. Με αυτό τον τρόπο εντοπίζω τα σημεία που χρειάζονται βοήθεια και τις κλίσεις τους. Έχω πηγές για τα συμπτώματα των μαθητών που εμφανίζουν μαθησιακές δυσκολιες και ερωτηματολόγια που αποκαλύπτουν το προσωπικό μαθησιακό στυλ κάθε μαθητή.  Επίσης, επικοινωνώ με τους δασκάλους τους ώστε να έχω πλήρη εικόνα για την πρόοδο του παιδιού και  και να συμβάλλω αποτελεσματικά σε αυτή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές