Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φλόκα Φωτεινή

έως 30 ετών
Φυσικός
Περιστέρι
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Φυσικός 2021 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Σε μαθητές δημοτικού αναλαμβάνω μελέτη όλων των μαθημάτων τους.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το νεαρό της ηλικίας μου με βοηθάει να συνεργαστώ πολύ εύκολα με μαθητές όλως των τάξεων. Έχω πολλή όρεξη και μεράκι για δουλειά. Θέλω να βοηθήσω τους μαθητές μου να προοδεύσουν γιατί αυτό σημαίνει επιτυχία για μένα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου τα τελευταία τρία χρόνια. Έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα αλλά έχω εργαστεί και σε φροντιστήρια και κέντρα μελέτης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι το επάγγελμα των γονιών μου, θείων, παππούδων, όποτε από μικρή μου ήταν πολύ οικείο το επάγγελμα. Επίσης μου αρέσει πολύ να συνεργάζομαι με παιδιά, νέους και νέες και να τους βοηθάω να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Συνήθως όταν ξεκινάω την συνεργασία μου με έναν καινούριο μαθητή, προετοιμάζω κάποιο επαναληπτικό τεστ έτσι ώστε να καταλάβω το επίπεδο του μαθητή και να προσαρμόσω την διδασκαλία στις ανάγκες του. Με την μέθοδο αυτή καταφέρνουμε όχι απλά να μαθαίνουμε την νέα ύλη, αλλά και να καλύπτουμε κάποια κενά που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές