Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαλάμπρη Βασιλική

40 ετών 25 έτη διδακτικής εμπειρίας
Γερμανική Φιλολογία/Διδακτική της Γερμανικής Γλώσσας
Πτυχία
Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Γερμανική Φιλολογία/Διδακτική της Γερμανικής Γλώσσας
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα Γερμανικών επιπέδου A1 - C2 απο καθηγήτρια με πανεπιστημιακές σπουδές στην Αθήνα και το εξωτερικό. Αποκτείστε πτυχία και επικοινωνιακή ικανότητα στον δικό σας επιθυμητό χρόνο. Μεγάλα ποσοστά επιτυχίας σε προσιτές τιμές. Μεταπτυχιακή ειδίκευση στην διδακτική. Μαθήματα και σε native speakers όλων των ηλικιών. Βάρη, Βούλα,  Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Νέα Σμύρνη, Νέος Κόσμός, Καλλιθέα

Επαγγελματική Εμπειρία

25 χρόνια

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Με την κυρία Βασιλική καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, πριν αρχίσω το Λύκειο και εστιάσω στις Πανελλήνιες, να πάρω το Β2. Αρχικά στόχευα στο Β1, αλλά αποφασίσαμε ότι με συστηματικό διάβασμα θα μπορούσαμε να πετύχουμε το υψηλότερο επίπεδο. Τελικά απέκτησα το πτυχίο Β2 με καλή βαθμολογία, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ισχυρό προσόν για πιθανή εργασία σε γερμανόφωνες χώρες. Η κυρία Βασιλική προσαρμόζει τη διδασκαλία της στο ρυθμό του μαθητή, παρέχοντας την απαραίτητη ώθηση όποτε χρειάζεται. Προσωπικά, επιθυμούσα να μάθω τη γλώσσα γρήγορα, και μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα. Ταυτόχρονα, όμως, απέτρεψε την υπερβολή, προσφέροντάς μου μια ισορροπημένη και ουσιαστική εκμάθηση.

Βουτυράς Αλέξανδρος

Είχαμε την κ. Βασιλική 3 χρόνια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι! Είναι πολύ καλή καθηγήτρια, πού έχει και πολύ καλό τρόπο διδασκαλίας. Πήραμε πτυχίο A2 .Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ναταλία 

Kovalskaya Natalia

Στο λυκειο βιαζόμουν να μάθω γερμανικά ωστε να καταφέρω να σπουδάσω στην Γερμανία. Η κ. Βασιλική ήταν και ειναι μια καθηγήτρια αρκετά βοηθητική με αρκετές γνωσεις πάνω στο επαγγελμά της, εφοσον κι ολας μιλαει την γλώσσα άπτεστα. Θα προτεινα Ανεπιφύλακτα. 

Βασαριώτη Α.