Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γκρινιάρη Ελένη

έως 30 ετών
Πτυχία
Γκρινιάρη Ελένη
-
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Πτυχιούχος τμήματος Φιλολογίας με εκτενή εμπειρία και προσωπικές σημειώσεις προσφέρει μαθήματα σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι τιμές είναι πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε οικογένειας και το πρόγραμμα μαθημάτων προσαρμόζεται ανάλογα με τις ατομικές απαιτήσεις του κάθε μαθητή.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συζητήσουμε τις ανάγκες του μαθητή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου πορεία ως καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει εμπλουτιστεί με πολύτιμες εμπειρίες και προκλήσεις στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2022 μέχρι σήμερα, βρίσκομαι σε μια θέση καθηγήτριας σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχω αφιερώσει τον χρόνο μου στην προετοιμασία και τη μελέτη των μαθητών με στόχο την εξασφάλιση της καλύτερης εκπαιδευτικής εμπειρίας για αυτούς.

Προτού αναλάβω αυτήν τη θέση, εργαζόμουν ως καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Παιδικά Χωριά SOS από το 2018 έως το 2020. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επικεντρώθηκα στην προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις, παρέχοντας τους την απαραίτητη εκπαιδευτική υποστήριξη. Επιπλέον, είχα την ευκαιρία να συμμετέχω σε διοικητικές δραστηριότητες που αφορούσαν τη διαχείριση του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Στο Camp Ριτσώνας, υπηρετώντας ως υπεύθυνη μελέτης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του προσφυγικού προγράμματος Solidarity Now, αποτελούσα γέφυρα εκπαίδευσης και ελπίδας για τους νέους πρόσφυγες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας, συνέβαλα στην προετοιμασία και ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, επιτρέποντάς τους να ξεπερνούν τις προκλήσεις της εκπαίδευσης σε έναν νέο περιβάλλον.

Αυτές οι εμπειρίες έχουν ενισχύσει την προσήλωσή μου στον τομέα της εκπαίδευσης και την πίστη μου στη δύναμη της παιδείας ως μέσο για τη δημιουργία ευκαιριών και την ανάπτυξη του ατόμου. Είμαι αποφασισμένη να συνεχίσω να επηρεάζω θετικά τις ζωές των μαθητών και να συνεισφέρω στην εκπαιδευτική κοινότητα με τις γνώσεις και τις δεξιότητές μου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Τα κίνητρα μου για τη διδασκαλία έχουν ρίζες στην αγάπη μου για την εκπαίδευση και την επιθυμία να συμβάλλω στην ανάπτυξη των νέων γενιών. Από μικρή ηλικία, κατανόησα την αξία της μάθησης και τη δύναμη που έχει να διαμορφώνει τις ζωές μας. Έχοντας ένα πλούσιο εκπαιδευτικό υπόβαθρο και εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας, αποφάσισα να αφιερώσω την επαγγελματική μου ζωή στο να επηρεάζω θετικά τους μαθητές.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές