Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κούλη Διονυσία

έως 30 ετών
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Παραδίδω μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού όλων των τάξεων (κάλυψη κενών, οργάνωση μελέτης, υλικό για επαναλήψεις) δια ζώσης και διαδικτυακά. Παρέχω και παράλληλη στήριξη.

Έχω εμπειρία στην διδασκαλία μαθημάτων σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού, καθώς διδάσκω 3 χρόνια. Επιπλέον, εργάζομαι και σε Φροντιστήριο για Μελέτη Δημοτικού, οπότε γνωρίζω καλά την ύλη και τις απαιτήσεις όλων των μαθημάτων του Δημοτικού.

Είμαι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχω κάνει Μεταπτυχιακό στον τομέα της ετερότητας, οπότε μπορώ να αναλάβω και μαθητές, που δεν γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα, ώστε να εξασκηθούν παραπάνω στην κατανόησή της και χρήση της. Επιπλέον, έχω παρακολουθήσει Σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Πατρών (450 ώρες).

Επιπλέον παρέχεται και έντυπο υλικό για επαναλήψεις, καθώς και για την καλύψη κενών, αλλά και για επιπλέον εξάσκηση.Είμαι υπομονετική, συνεργάσιμη και υπεύθυνη.

Έχω δουλέψει, επίσης, σε κατασκήνωση και έχω εμπειρία στην διαχείριση των παιδιών. Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω δουλέψει 3 χρόνια κάνοντας ιδιαίτερα και έχω πολλή καλή επαφή με τα παιδιά. Επίσης κατέχω και μεταπτυχιακό στην ελληνική ως ξένη γλώσσα οπότε μπορώ να αναλάβω και μαθητές που δεν έχουν την ελληνική ως μητρική τους. Ακόμη έχω δικό μου υλικό που δίνω στους μαθητές, κάνουμε επαναλήψεις, εντοπίζουμε τα κενά τους και τα καλύπτουμε.

Επαγγελματική Εμπειρία

3 χρόνια ιδιαίτερα 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είναι κάτι που το αγαπώ, καθώς δημιουργούμε αυριανούς πολίτες και ο ρόλος μας είναι πολύ σημαντικός και καθοριστικός. Βασικοί στόχοι οι μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις χρήσιμες και σημαντικές για όλη την διάρκεια της ζωής τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάνοντας διάφορα τεστ που θα μας δείξουν το επίπεδο του, με σκοπό να τον βοηθήσουμε όπου χρειάζεται.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές