Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χατζηπαντελής Θοδωρής

22 ετών 4 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

“Γεια σας, είμαι ο Θοδωρής Χατζηπαντελής, καθηγητής μουσικής με 4 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία θεωρίας μουσικής, ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας, καθώς και μπάσου. Αγαπώ τη μουσική και στόχος μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές μου να αναπτύξουν την αγάπη και την κατανόησή τους για αυτήν, είτε ξεκινούν τώρα είτε επιθυμούν να προχωρήσουν σε πιο προχωρημένα επίπεδα.

Στα μαθήματά μου, προσαρμόζω τη διδασκαλία ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων, τη θεωρία της μουσικής, αλλά και την πρακτική εφαρμογή μέσω της εκμάθησης αγαπημένων τραγουδιών. Ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή, παρέχω και υλικό για εξάσκηση.
Διδάσκω μαθητές όλων των ηλικιών, από παιδιά προσχολικής ηλικίας έως φοιτητές και ενήλικες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις μουσικές τους δεξιότητες. Είτε είστε αρχάριοι είτε προχωρημένοι, θα χαρώ να σας βοηθήσω να εξελιχθείτε μουσικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συζητήσουμε το πλάνο εκμάθησης που ταιριάζει στις ανάγκες σας, στείλτε μου μήνυμα!”

Αυτή είναι μια αρχική πρόταση. Μπορείς να την προσαρμόσεις με βάση το στυλ και τη δική σου προσέγγιση. Πες μου αν θέλεις να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κάτι

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μουσική είναι το πάθος μου, και η διδασκαλία είναι ο τρόπος που μοιράζομαι αυτή την αγάπη με τους μαθητές μου. Προσπαθώ πάντα να δημιουργώ ένα θετικό, υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου οι μαθητές αισθάνονται ελεύθεροι να εκφραστούν, να κάνουν λάθη και να εξελιχθούν μουσικά. Αυτό που με ξεχωρίζει είναι η προσαρμοστικότητα μου στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Δεν ακολουθώ μια συγκεκριμένη μέθοδο για όλους, αλλά προσαρμόζω το πλάνο εκμάθησης με βάση το επίπεδο, τους στόχους και τα ενδιαφέροντα του κάθε μαθητή. Είτε θέλετε να μάθετε τις βασικές αρχές, να βελτιώσετε την τεχνική σας ή να προετοιμαστείτε για live εμφανίσεις, θα είμαι δίπλα σας σε κάθε βήμα της μουσικής σας διαδρομής.

Επαγγελματική Εμπειρία

    •    4 χρόνια διδασκαλίας μουσικής: Έχω διδάξει κιθάρα (ακουστική και ηλεκτρική), μπάσο και θεωρία της μουσικής σε μαθητές διαφόρων επιπέδων και ηλικιών, προσαρμόζοντας τη μέθοδο εκμάθησης στις ανάγκες του κάθε μαθητή.
    •    6 χρόνια εμπειρίας ως μουσικός: Έχω εργαστεί ως ενεργός μουσικός σε διάφορα μουσικά σχήματα, συμμετέχοντας σε live εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ. Αυτή η εμπειρία μου επιτρέπει να βοηθώ τους μαθητές μου όχι μόνο να μάθουν το όργανο αλλά και να αποκτήσουν δεξιότητες στη σκηνική παρουσία και την προετοιμασία για ζωντανές εμφανίσεις.
    •    Προετοιμασία μαθητών για κατατακτήριες εξετάσεις: Έχω βοηθήσει μαθητές να προετοιμαστούν επιτυχώς για μουσικές εξετάσεις, κατατακτήριες σε ωδεία και μουσικά σχολεία, προσφέροντας εξειδικευμένη καθοδήγηση.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές