Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καμίτση Νεφέλη

22 ετών 4 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Διδακτορικούς

Καλησπέρα! Ciao a tutti! Ονομάζομαι Νεφέλη και είμαι καθηγήτρια Ιταλικών. Λατρεύω τη δουλειά μου, και προσπαθώ να εξελίσσομαι συνεχώς. Έχω 4 χρόνια διδακτικής εμπειρίας, και ταυτόχρονα εργάζομαι σε ιταλόφωνο ξενοδοχείο. Καθώς μαθαίνω και η ίδια ξένες γλώσσες, μπορώ να κατανοήσω σε βάθος τις ανάγκες του κάθε μαθητή, και να του παρέχω τη βοήθεια που χρειάζεται. 

 Διαθέτω μεγάλο επιπρόσθετο υλικό για εξάσκηση γραμματικής και ανάπτυξης λεξιλογίου, και σας εγγυώμαι ότι μέσα σε 2 μόλις μήνες θα είστε σε θέση να αναπτύξετε διάλογο.

Ως καθηγήτρια εστιάζω κυρίως στο κομμάτι της ομιλίας και της εξάσκησης προφορικού λόγου, χωρίς να παραβλέπω φυσικά και το κομμάτι της γραμματικής.

Εδώ και δύο περίπου χρόνια, ξεκίνησα επίσης τη διδασκαλία των ελληνικών σε ξένους,καθώς και ρωσικών αρχάριων επιπέδων. 

Τέλος αναλαμβάνω την προετοιμασία για τα επίπεδα Α1 έως και Β1.

Σας περιμένω στα μαθήματά μου!

Τρόποι επικοινωνίας:idietera gr.

Τιμή Ιταλικών/ώρα: 17€

Τιμή ελληνικών/ώρα: 20€

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

 Η εκμάθηση και κατάκτηση μιας γλώσσας είναι το κλειδί όχι μόνο προς την ανακάλυψη νέων πολιτισμών, αλλά και την απόκτηση περισσότερων επαγγελματικών ευκαιριών.

 Σκοπός μου είναι να σας δείξω τον ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο με τον οποίο "ξεκλειδώνουμε" μια γλώσσα, εστιάζοντας ταυτόχρονα και στο ζωρικο "παιχνίδι" της γραμματικής.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω τετραετή εμπειρία στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων, τοσο της ρωσικής και της ιταλικής, οσο και της ελληνικής γλωσσας σε ξένους. Επίσης, εργάζομαι εδω και 2 χρόνια ως ρεσεψιονίστ σε ξενοδοχειο,  με συνδυαστική γνώση ιταλικής και ρωσικής γλώσσας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει πολύ το αντικείμενο και επιδιώκω να δώσω το καλύτερο. Είμαι πρόθυμη να βοηθήσω ώστε να είναι όλα κατανοητά και να λύσω τις απορίες που προκύπτουν. Στόχος μου είναι οι μαθητευόμενοι να βελτιώνονται και να προοδεύουν.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από συζήτηση που πραγματοποιείται καταλαβαίνω τις αδυναμίες που έχει κάποιος ,άλλα και με την έξεταση που πραγματοποιείται κάθε φορά στην αρχή του μαθήματος. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές