Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αβραμίδου Άννα

25 ετών 4 έτη διδακτικής εμπειρίας
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών
Ηράκλειο Κρήτης
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Εφαρμοσμένων Μαθηματικών 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Απόφοιτη του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με επαγγελματική εμπειρία στα ιδιαίτερα και φροντιστηριακά μαθήματα, παραδίδω μαθήματα μαθηματικών (άλγεβρα, γεωμετρία, μαθηματικά γενικής παιδείας και κατεύθυνσης) online και δια ζώσης. Σκοπός, οι μαθητές  να αναπτύξουν τη δυνατότητα να οργανώνουν την προσωπική τους μελέτη βάσει εξειδικευμένου εκπαιδευτικού υλικού που τους παρέχεται. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Δίνω έμφαση στην εξατομικευμένη διδασκαλία, κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε μαθητή. Έχω αναπτύξει αποτελεσματικές διδακτικές μεθόδους που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε μαθητή, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση στον μαθητή, ώστε να αναπτύξει τις δεξιότητες του στο πεδίο των μαθηματικών.

Επαγγελματική Εμπειρία

Τετραετής επαγγελματική εμπειρία σε ιδιαίτερα και φροντιστηριακά μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία μου δίνει την ευκαιρία στο μαθητή να ανακαλύψει τις δυνατότητές του και να ξεπεράσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Επίσης, με ενθουσιάζει η δυνατότητα να συνεισφέρω στην εξέλιξη και την επίτευξη των στόχων του.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά, πραγματοποιώ μια αρχική συζήτηση με τον μαθητή και τους γονείς του, εάν χρειάζεται, για να κατανοήσω το ιστορικό του στα μαθηματικά, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τους στόχους του. Έπειτα, χρησιμοποιώ ασκήσεις για να αξιολογήσω το τρέχον επίπεδο γνώσεων του μαθητή, εντοπίζοντας συγκεκριμένες αδυναμίες ή κενά. Η προσωπική επαφή αυτή βοηθά να κατανοήσω καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του μαθητή. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, παρατηρώ την πρόοδό του και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρά με το υλικό, αντιμετωπίζοντας τυχόν νέες δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν και προσαρμόζοντας τη διδασκαλία μου ανάλογα. Τέλος, προσαρμόζω το εκπαιδευτικό υλικό και τις ασκήσεις στις ανάγκες του κάθε μαθητή. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Υπέροχη καθηγήτρια με γνώσεις και με έναν εξαιρετικό τρόπο διδασκαλίας. Μαζί με την κυρία Άννα η κόρη μου έμαθε μαθηματικά και στο σχολείο έχουμε καταφέρει και φέτος τα πάντα . Σας ευχαριστούμε για όλο το κόπο σας και την εξαιρετική δουλειά σας. 

Καλπακτση Αναστασία

Εξαιρετική καθηγήτρια, αλλά πάνω από όλα πολύ καλός άνθρωπος και γλυκιά κοπέλα. Ήταν όλη την χρονιά διπλα στα παιδιά μου και τα βοήθησε σε ότι και αν χρειάστηκαν. Εννοείται θα σας την πρότεινα όπως θα την έχουμε και εμείς την επόμενη χρονιά χωρίς καμία δεύτερη σκέψη ! Σε ευχαριστούμε πολύ 

Γεωργιουδακη -Ζερβακη Γιάννα

Πολλή καλή κυρία, βοηθητική, σε κάνει να καταλαβαίνεις το μάθημα. Είναι κοντά με τους μαθητές της για οτιδήποτε την χρειαστούν. Εξαιρετική καθηγήτρια! Προτείνω ανεπιφύλακτα! <3

Ευανθία