Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χριστοφάκης Μανόλης

43 ετών 19 έτη διδακτικής εμπειρίας
Φιλοσοφία
Ηράκλειο Κρήτης
Πτυχία
St David Trinity
Master - Φιλοσοφία Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - 2003 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα  φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Λυκείου, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Δεν θα αναφέρω εγώ τους λόγους που κάποιος μαθητής θα με επιλέξει, αλλά θα τους μεταφέρω μέσα από τα λόγια των παλαιότερων και των σημερινών μαθητών μου, που συνηθίζουν να κάνουν λόγο για το χιούμορ, την αμεσότητα, την επιμονή και τη συστηματικότητα στον τρόπο της δουλειάς μου. Οι εξετάσεις είναι μια πρόκληση την οποία αντιμετωπίζουμε από κοινού με τους μαθητές μου μεθοδικά και με συνέπεια, μην επιτρέποντας να επηρεάσει -στο βαθμό που είναι αυτό εφικτό- την καθημερινότητά τους. Η γνώση μπορεί να είναι και απόλαυση. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου εμπειρία ειναι αρκετά μεγάλη σε διάρκεια αλλά και σε τριβή με το επιστημονικό αντικείμενο που καταπιάνομαι. Ασχολούμαι ενδελεχώς με τη διδασκαλία από το 2004 σε φροντιστιριακούς χώρους, καθώς και στο χώρο των ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ο λόγος που έχω επιλέξει να ασχολούμαι με τη διδασκαλία είναι γιατί πιστεύω ότι η γνώση που αποκομίζει καθένας μας, μπορεί να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, ώστε να φτιάξουμε και καλύτερες κοινωνίες.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Βασικός στόχος του ιδιαίτερου μαθήματος είναι να καλύψει τις προσωπικές ανάγκες ενός μαθητή, γεγονός που επιτυγχάνεται μέσα από την προσωπική επαφή με τον μαθητή, τον χρόνο που θα του αφιερώσω ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και τις ικανότητές του.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές