Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λίβας Αντώνιος

34 ετών 10 έτη διδακτικής εμπειρίας
English Language & Communication with English Language Teaching
Πτυχία
University of Hertfordshire
Πτυχίο - English Language & Communication with English Language Teaching 2012 Επαληθευμένο
City and Islington College
Πιστοποίηση - CELTA (Cambridge Certificate in English Language Teaching to Adults) 2012 Επαληθευμένο
University of London - Birbeck College
Δίπλωμα - Certificate in Linguistic Studies 2014 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Φοιτητές
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Επαγγελματίες

Αναζητάτε αποτελεσματική και εξατομικευμένη ONLINE διδασκαλία αγγλικών; Με 10 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία και σπουδές στην Αγγλία στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire, πιστοποίηση CELTA (Cambridge Certificate in English Teaching to Adults) και Certificate in Linguistics προσφέρω υψηλού επιπέδου μαθήματα αγγλικών σε ενήλικες και παιδιά. Είμαι πιστοποιημένος καθηγητής με εξειδίκευση στη διδασκαλία ενηλίκων και μπορώ να προσαρμόσω τα μαθήματα στις δικές σας ανάγκες, είτε πρόκειται για βελτίωση της προφορικής σας επικοινωνίας, προετοιμασία για εξετάσεις ή επαγγελματική ανάπτυξη.

Τα μαθήματα είναι ευέλικτα και διαμορφώνονται ανάλογα με το επίπεδο και τους στόχους σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε την πρώτη σας δωρεάν συνάντηση!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επιλέγοντας εμένα για ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών, θα έχετε την υποστήριξη ενός έμπειρου και εξειδικευμένου καθηγητή που κατανοεί τις μοναδικές ανάγκες κάθε μαθητή. Με 10 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία και σπουδές στην Αγγλία, προσφέρω βαθιά γνώση της γλώσσας και της κουλτούρας, που συνδυάζεται με μια εξατομικευμένη προσέγγιση στη μάθηση.

Η πιστοποίησή μου στη διδασκαλία αγγλικών σε ενήλικες διασφαλίζει ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιώ είναι αποτελεσματικές και κατάλληλες για μαθητές κάθε επιπέδου. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για επαγγελματικούς σκοπούς, είτε για προετοιμασία εξετάσεων, είτε απλώς για να βελτιώσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να πετύχετε τους στόχους σας. Με εμένα, θα δείτε πραγματική πρόοδο και θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε την αγγλική γλώσσα με άνεση και επιτυχία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Στην επαγγελματική μου πορεία ως καθηγητής Αγγλικών, έχω αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία στη διδασκαλία της γλώσσας σε μαθητές διαφόρων ηλικιών και επιπέδων. Το 2012 είχα την ευκαιρία να εργαστώ σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών στην Αγγλία, όπου δίδαξα Αγγλικά σε μαθητές από διαφορετικές χώρες και πολιτισμικά υπόβαθρα. Αυτή η εμπειρία με βοήθησε να αναπτύξω δεξιότητες προσαρμογής της διδασκαλίας μου στις ανάγκες κάθε μαθητή και να κατανοήσω καλύτερα τις πολιτισμικές ιδιαιτερότητες που επηρεάζουν τη διαδικασία μάθησης.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς μου εμπειρίας, έχω διδάξει Αγγλικά σε όλα τα επίπεδα, από αρχάριους έως προχωρημένους μαθητές, προετοιμάζοντας τους τόσο για καθημερινή χρήση της γλώσσας όσο και για εξετάσεις πιστοποίησης. Η διδασκαλία μου βασίζεται σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τους στόχους των μαθητών μου, με έμφαση στην ανάπτυξη όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων: ακρόασης, ομιλίας, ανάγνωσης και γραφής.

Η προσέγγισή μου στη διδασκαλία χαρακτηρίζεται από την επιμονή στη λεπτομέρεια, τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος μάθησης και την ενθάρρυνση της συμμετοχής και της ενεργής εμπλοκής των μαθητών στη διαδικασία της μάθησης. Είμαι αφοσιωμένος στην επαγγελματική μου εξέλιξη και συνεχώς αναζητώ νέες μεθόδους και εργαλεία για να βελτιώσω την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών μου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας γιατί πιστεύω βαθιά στη δύναμη της επικοινωνίας και στη σημασία που έχει η γνώση μιας ξένης γλώσσας στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Η δυνατότητα να βοηθώ τους μαθητές μου να ξεπεράσουν τα γλωσσικά εμπόδια και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στην έκφραση των ιδεών τους είναι κάτι που με γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια.

Ο στόχος μου ως εκπαιδευτικός είναι να εμπνεύσω τους μαθητές μου να αγαπήσουν τη διαδικασία της μάθησης και να τους εξοπλίσω με τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους, είτε αυτοί αφορούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, είτε την προσωπική τους ανάπτυξη. Η διδασκαλία για μένα δεν είναι απλώς μια επαγγελματική επιλογή, αλλά μια αποστολή να μεταφέρω γνώσεις και να συμβάλω στη δημιουργία ενός κόσμου όπου η κατανόηση και η συνεργασία είναι δυνατές μέσω της γλώσσας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, εφαρμόζω μια σειρά από στρατηγικές που με βοηθούν να κατανοήσω καλύτερα το επίπεδο, τους στόχους και τις προκλήσεις του:

  1. Αρχική Συζήτηση και Αξιολόγηση: Ξεκινώ με μια εκτενή συζήτηση όπου ζητώ από τον μαθητή να μοιραστεί τους λόγους για τους οποίους θέλει να μάθει αγγλικά, τους στόχους του, τις προηγούμενες εμπειρίες του με τη γλώσσα και οποιεσδήποτε δυσκολίες αντιμετωπίζει. Παράλληλα, πραγματοποιώ μια αξιολόγηση του επιπέδου του για να δω πού βρίσκεται.
  2. Ανάλυση Μαθησιακού Στυλ: Προσπαθώ να κατανοήσω τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνει καλύτερα ο μαθητής—είτε είναι οπτικός, ακουστικός ή κιναισθητικός μαθητής. Αυτό μου επιτρέπει να προσαρμόσω τις μεθόδους διδασκαλίας μου ώστε να είναι πιο αποτελεσματικές για εκείνον.
  3. Καθορισμός Στόχων: Συνεργάζομαι με τον μαθητή για να καθορίσουμε ρεαλιστικούς και σαφείς στόχους. Αυτοί μπορεί να περιλαμβάνουν τη βελτίωση της προφορικής έκφρασης, την προετοιμασία για εξετάσεις, ή την ενίσχυση των επαγγελματικών γλωσσικών δεξιοτήτων. Οι στόχοι αυτοί θα καθοδηγήσουν το πρόγραμμα σπουδών.
  4. Συνεχής Ανατροφοδότηση: Καθ' όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης, δίνω προσοχή στην πρόοδο του μαθητή και ζητώ τακτικά ανατροφοδότηση για να διασφαλίσω ότι οι μέθοδοι και οι υλικές ανάγκες ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και τις ανάγκες του.
  5. Προσαρμογή Υλικού και Μεθόδων: Βάσει των αναγκών που εντοπίζονται, επιλέγω το κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό και προσαρμόζω τις μεθόδους διδασκαλίας. Αν κάτι δεν αποδίδει, είμαι έτοιμος να αλλάξω προσέγγιση για να διασφαλίσω ότι ο μαθητής παίρνει τη μέγιστη αξία από το μάθημα.
Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

18 Κριτικές

Ξεκινήσαμε μαθήματα speaking για να βελτιωθώ στον προφορικό μου λόγο επειδή άλλαξα εργασιακό περιβάλλον.

Κατέληξα τελικά με παρότρυνση δική του μα δίνω τελικά για Proficiency και μάλιστα να πετυχαίνω με σχεδόν άριστο βαθμό.

Επαγγελματίας με υπομονή, ευγένεια και φοβερή μεταδοτικότητα.

Τον ευχαριστώ για όλα και σίγουρα θα τον προτείνω σε όποιον αναζητεί καθηγητή Αγγλικών χωρίς δεύτερη σκέψη.

Χαραλαμποπούλου Αγγελική

Ξεκινήσαμε μαθήματα ώστε να βελτιώσω τον προφορικό μου λόγο για επαγγελματικούς λόγους.

Τελικά κατέληξα να δίνω για Proficiency και να πετυχαίνω σχεδόν με άριστα.

Επαγγελματίας με υπομονή και φοβερή μεταδοτικότητα. Τον ευχαριστώ γιατί με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα στο πολυεθνικό περιβάλλον εργασίας ύστερα από αρκετά χρόνια που είχα να εξασκηθώ στην γλώσσα. Τον προτείνω παντού.

Χαραλαμποπούλου Αγγελική

Με τον Αντώνη ξεκίνησα διστακτικά καθώς η πρώτη μου επαφή με τα αγγλικά ήταν απογοητευτική . Από το πρώτα κιόλας μάθημα η μεταδοτικότητα και η μεθοδικότητα με 'καναν να αλλάξω εξολοκλήρου τη γνώμη για τα αγγλικά.

Αν και οι μαθησιακές δυσκολίες με φόβιζαν, ο Αντώνης με επίμονη και υπομονή με βοήθησε να ξεπεράσω τις ανασφάλειες που ένιωθα.

 Ευγενικός, υποστηρικτος,επικοινωνιακός και άψογος καθηγητής!!

Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!

                                                   Βασιλική Κωστοπούλου 

Κωστοπούλου Βασιλική