Παραδίδω μαθήματα Αγγλικών και Γερμανικών σε μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων. Προσαρμόζω το μάθημα στις ανάγκες και τους στόχους του μαθητή, και δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων.
Αναλαμβάνω μαθητές για τις εξετάσεις όλων των πιστοποιήσεων που αναγνωρίζονται από τον ΑΣΕΠ.
Προετοιμάζω μαθητές για τα ειδικά μαθήματα "Αγγλικά" και "Γερμανικά" των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς και για τις εξετάσεις γλώσσας κατά την εισαγωγή σε πανεπιστήμια του εξωτερικού (IELTS και TOEFL για αγγλικά, Test DaF για γερμανικά).
Επιπρόσθετα, οργανώνω εξειδικευμένα μαθήματα για ειδικούς επαγγελματικούς σκοπούς (business και εταιρείες, τουρισμό, ναυτιλιακά, ένδυση κ.α.).
Διδάσκω ακόμα Ελληνικά ως δεύτερη ή ξένη γλώσσα, με γλώσσα βάσης για αρχάριους τα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Αναλαμβάνω και την προετοιμασία των εξετάσεων ελληνομάθειας, αλλά και για τις εξετάσεις ιθαγένειας.
Αναλαμβάνω ακόμα μαθήματα ιστορίας για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου γενικής παιδείας (όχι για πανελλαδικές εξετάσεις).
Να σημειώσω εδώ ότι τα πτυχία της Αγγλικής και της Γερμανικής Φιλολογίας μας δίνουν αυτό το επαγγελματικό δικαίωμα στα δημόσια σχολεία. Παράλληλα όμως ασχολούμαι με την ελληνική ιστορία και λόγω των σπουδών της ξεναγικής.
Η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία του μαθητή, το επίπεδο και τη συχνότητα των μαθημάτων.
Δια ζώσης εξυπηρετώ τις περιοχές Πατήσια, Κυψέλη και Γαλάτσι. Ρωτήστε με για διαθεσιμότητα.
Χρησιμοποιώ ποικιλία μεθόδων για να υποστηρίξω τις δεξιότητες του κάθε μαθητή, και προσαρμόζω συνεχώς το μάθημα στις επιθυμίες, τις ανάγκες και τους στόχους του. Βοηθάω τους μαθητές να αποκτήσουν επικοινωνιακές στρατηγικές στην ξένη γλώσσα, ανεξάρτητα από το γλωσσικό τους επίπεδο.
Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών μου σπουδών (2020-22), έκανα ενισχυτική διδασκαλία στο τμήμα της Γερμανικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, στα μαθήματα "Εισαγωγή στη Διδακτική Ι", "Εισαγωγή στη Διδακτική ΙΙ" και "Εισαγωγή στον Επιστημονικό Τρόπο Εργασίας" μέσω υποτροφίας.
Θεωρώ τη διδασκαλία μια πολύ δημιουργική εργασία, που μου επιτρέπει να μεταδίδω γνώση και αξίες. Με ευχαριστεί πολύ να βλέπω ανθρώπους να κατακτούν νέες δεξιότητες και να βελτιώνονται. Θεωρώ ότι μέσω της εκμάθησης ξένων γλωσσών, ένα άτομο μπορεί ταυτόχρονα με την κατάκτηση μιας νέας γλώσσας, να αποκτήσει και να βελτιώσει τις επικοινωνιακές του δεξιότητες, καθώς και να εμπλουτίσει την πολιτισμική του ταυτότητα.
Εξερευνώ και εντοπίζω τις ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά μέσω ποικίλων επικοινωνιακών δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του μαθήματος.