Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ντεμογιάννης Γιάννης

26 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Πτυχίο με ειδίκευση στη Σύνθεση
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Πτυχίο - Πτυχίο με ειδίκευση στη Σύνθεση 2021 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται μαθήματα κιθάρας (κλασική, ακουστική, ηλεκτρική) και θεωρητικών (Θεωρία, Σολφέζ, Αρμονία, Σύνθεση) από έμπειρο καθηγητή με διδακτική εμπειρία σε όλη την Ευρώπη (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία)

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με ένα στιβαρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο που περιλαμβάνει δίπλωμα κιθάρας, και προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στη σύνθεση, προσφέρω μαθήματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Η μέθοδός μου έχει διαμορφωθεί μέσα από χρόνια εμπειρίας και βασίζεται στην ισορροπία ανάμεσα σε ό,τι αρέσει στον μαθητή και σε ό,τι θεωρώ απαραίτητο για να διευρύνει τους μουσικούς του ορίζοντες, όσον αφορά την κιθάρα. 

Όσον αφορά τα θεωρητικά, έχω θέσει σαν στόχο η προσεγγισή μου να είναι όσο πιο κατανοητή γίνεται, με εξατομικευμένη διδασκαλία και υλικό για να καλυφθούν τυχόν κενά και αδυναμίες. Αναλαμβάνω και μαθήματα προετοιμασίας για εισαγωγή στα μουσικά πανεπιστήμια της χώρας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η διδακτική μου διαδρομή εμπερικλείει πάνω από έξι έτη εμπειρίας μεταξύ ιδιαίτερων μαθημάτων και εργασίας ως καθηγητής σε διάφορες μουσικές σχολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Lepic Music στο Παρίσι, St George's International School στη Μαδρίτη και Musicaper στην Μπολόνια της Ιταλίας). 

Ως μουσικός και συνθέτης, ασχολούμαι κυρίως με μουσική δωματίου και έργα μου έχουν παρουσιαστεί στην Έλλαδα, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλάνδιά και στο Βέλγιο. Έχω δουλέψει επίσης στο θέατρο και τον κινηματογράφο. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Από πολύ μικρή ηλικία, η μουσική ήταν κάτι που με γέμιζε και μου έδινε αίσθηση σκοπού. Αυτό μου δίνει τη χαρά να προωθώ τη μουσική δημιουργικότητα στους μαθητές μου. Θέλω να διδάξω τη μουσική με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελα να την έχω διδαχθεί εγώ, μεταδίδοντας την αγάπη μου γι' αυτήν με κάθε μάθημα

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, ξεκινάω πάντα με μια ανοιχτή συζήτηση για τα μουσικά του ενδιαφέροντα, τους στόχους του και το επίπεδο εμπειρίας του. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του πρώτου μαθήματος, αξιολογώ τις τεχνικές του δεξιότητες, τη μουσική κατανόηση και τη δημιουργικότητά του μέσα από ασκήσεις και κομμάτια που παίζει. Με αυτόν τον τρόπο, μπορώ να διαμορφώσω ένα πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τους στόχους του.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές