Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοντού Ηλιάνα

έως 30 ετών
Κολωνός, Περιστέρι, Αιγάλεω, Κέντρο Αθήνας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Αριστούχος (Υποτροφία Ι.Κ.Υ ) φιλόλογος , απόφοιτη του τμήματος Φ.Π.Ψ της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών , με ειδίκευση στη διδακτική φιλολογικών μαθημάτων, καθώς και στη διδασκαλία παιδιών με ήπιες δυσκολίες μάθησης. Πρόσθετες γνώσεις : Παρακολούθηση σεμιναρίων σχετικών με παιδαγωγική, ψυχολογία και μαθησιακές δυσκολίες (λ.χ σεμινάριο διαχείρισης του ΔΕΠΥ), γνώση αγγλικών σε άριστο επίπεδο (Proficiency 2010 ), γαλλικών και ισπανικών σε μεσαίο επίπεδο ( β2). Αναλαμβάνω με ζήλο και συνέπεια ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού , γυμνασίου και της πρώτης τάξης του λυκείου.Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι αρχαία,έκθεση και λογοτεχνία. Σε κάθε μάθημα διανέμονται σημειώσεις και η πρόοδος του μαθητή αξιολογείται ανα τακτά διαστήματα με πρόχειρες δοκιμασίες. Οι τιμές είναι προσιτές. Για πιθανή επικοινωνία στείλτε μου μήνυμα με τα στοιχεία σας και θα σας καλέσω το συντομότερο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω άριστη εποπτεία του υλικού που διδάσκω καθώς και σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις διδασκαλίας. Διδάσκω με χαρά,συνέπεια και υπευθυνότητα.Στη βάση της διδακτικής μου προσέγγισης βρίσκεται η επικοινωνία τόσο με το παιδί όσο και με τους γονείς.Τέλος, αναλαμβάνω τη διδασκαλία παιδιών με ήπιες δυσκολίες μάθησης.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδακτική εμπειρία : Πρακτική άσκηση στην Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης , ιδιαίτερα μαθήματα αρχαίων, έκθεσης, ιστορίας και λογοτεχνίας σε παιδιά γυμνασίου και της πρώτης τάξης του λυκείου.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές