Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Muntean Ioan

35 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Master
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
PhD - Υποψήφιος Διδάκτωρ
Universitatea din București
Master - Master
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Φυσικός ομιλητής ρουμανικών με εμπειρία στη διδασκαλία της ρουμανικής γλώσσας, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα για όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας από Α1 έως Γ2. Η εμπειρία μου εκτείνεται και σε ακαδημαϊκό επίπεδο, ως λέκτορας ρουμανικής γλώσσας και μεταφραστικών θεμάτων στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ) την περίοδο 2018-2020.

Αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών, τόσο για σπουδές σε Πανεπιστήμια της Ρουμανίας, όσο και για το Πτυχίο Ξένης Γλώσσας του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου και της Σχολής Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Γλωσσών του Ιδρύματος Mελετών Xερσονήσου του Aίμου (IMXA).

Η προτεινόμενη ώρα διδασκαλίας είναι εξήντα λεπτά (60'), ενώ προσφέρεται εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών βασισμένο στις ανάγκες του μαθητή. Η διδασκαλία δεν περιορίζεται μόνο στο αντικείμενο της ρουμανικής γλώσσας αλλά συμπληρώνεται από τη διδασκαλία του ρουμανικού πολιτισμού και τρόπου ζωής ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα γλωσσομάθειας.

Αν θέλεις να μάθεις ρουμανικά, να μιλάς σαν ντόπιος, να διαπρέπεις στα μαθήματά σου (εφόσον είσαι φοιτητής), είμαι αυτός που ψάχνεις.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πολυετής εμπειρία ως καθηγητής ρουμανικής γλώσσας για αλλοδαπούς φοιτητές σε πανεπιστήμιο και σε ιδιαίτερα μαθήματα. Αποδεδειγμένα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών στις εξετάσεις πιστοποίησης (έως και 97/100 στο επίπεδο Β2).

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Η διδασκαλία της ρουμανικής γλώσσας από τον καθηγητή κο Muntean ήταν ιδιαίτερη εποικοδομητική. Ο καθηγητής διαθέτει άριστη γνώση του αντικειμένου και μεταδίδει το υλικό με σαφήνεια και υπομονή. Οι διαλέξεις του ήταν καλά οργανωμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Δίνει έμφαση τόσο στη θεωρία όσο και στην πρακτική χρήση της γλώσσας, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν σημαντικά οι δεξιότητες μου στην ομιλία, ανάγνωση και γραφή. Η κατανόηση της κουλτούρας που συνδέεται με τη ρουμανική γλώσσα εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τη μαθησιακή εμπειρία. Συνολικά, είναι εξαιρετικός εκπαιδευτικός και η μεθοδολογία του εμπνέει να συνεχίζεις να μαθαίνεις.

Αναστάσιος Κουτσουμουράκης

Εξαιρετικός δάσκαλος και άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά να μεταδώσει όλες τις γνώσεις που χρειάζεται ένας μαθητής για την κατανόηση της ρουμανικής γλώσσας.
Τον προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

S.Dimitris