Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χρυσέλη Μαρία

24 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Χημικός
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Χημικός 2022 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, εργαζόμενη σε φροντιστήρια, παραδίδω μαθήματα Χημείας σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου είτε στον χώρο σας εάν βρίσκεστε εντός Θεσσαλονίκης, είτε online εάν βρίσκεστε εκτός.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επειδή αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και στόχος μου είναι να βρίσκω τον τρόπο κάθε μαθητής να καταλάβει ακόμη και τις πιο δύσκολες έννοιες. Το κλειδί στην διδασκαλία είναι η καλή επικοινωνία και η μεταδοτικότητα. Με όλους τους μαθητές μου έχω μια πολύ καλή σχέση, με ενδιαφέρει ο καθένας τους ξεχωριστά κάτι που θεωρώ απαραίτητο ώστε να μπορώ να τους καταλάβω, να τους εξηγήσω κατάλληλα, να δώσω στον καθένα από αυτούς κίνητρα για να συνεχίσουν να προσπαθούν, να νιώσουν άνεση και ασφάλεια κατά την διάρκεια του μαθήματος. Η αγάπη που λαμβάνω από τους μαθητές μου τα δύο αυτά χρόνια  και οι επιτυχδιδασκαλίας είναι η καλύτερη απόδειξη.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εδώ και δύο χρόνια διδάσκω σε παιδιά Α', Β' και Γ' Λυκείου, σε φροντιστήρια της Θεσσαλονίκης,  ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έκανα online μαθήματα σε παιδιά Γυμνασιού.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο κίνητρο για μένα από το να εργάζομαι και να βοηθάω παιδιά. Η αγάπη μου για τα παιδιά και η ικανότητα μετάδοσης των όσων κατέχω σε άλλους, ήταν τα στοιχεία που είχαν ξεκαθαρίσει τον στόχο μου από μικρή ηλικία, δηλαδή να ασχοληθώ με την διδασκαλία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με διαγνωστικά τεστ. Ως εκπαιδευτικός οφείλω να εντοπίζω διαρκώς αυτές τις ανάγκες και πλάι στον μαθητή να τις αντιμετωπίζουμε.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

5 Κριτικές

Η κυρία Χρυσέλη, είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετική εκπαιδευτικός που ξεχωρίζει για την αφοσίωσή της και την ικανότητά της να βοηθά τους μαθητές της. Καταφέρνει να μεταδώσει την γνώση της στον τομέα της Χημείας με τρόπο που κάνει το μάθημα ενδιαφέρον και κατανοητό. Βοήθησε και τα δύο μου αγόρια Α’ και Β’ Λυκείου να βελτιώσουν τρομερά τις σχολικές τους επιδόσεις.

Παπαδοπούλου Ελένη

Η κυρία Μαρία είναι από τις αγαπημένες καθηγήτριες που είχα ποτέ! Με βοήθησε πολύ στην δύσκολη φάση των πανελληνίων και την ευχαριστώ πολύ για αυτό. Είναι πολύ οργανωτική, έχει υπομονή και διάθεση να σε βοηθήσει να κατανοήσεις την ύλη σε βάθος. Είστε η καλύτερη!!! ☺️📚♥️

Σιωνίδου Ευαγγελία

Πέρυσι που ήμουνα Α’ Λυκείου η κυρία Μαρία με βοήθησε πάρα πολύ. Πάντα με δυσκόλευε η χημεία σαν μάθημα, αλλά κατάφερα να την καταλάβω και να την αγαπήσω περισσότερο με τη βοήθειά της. Το υλικό της πολύ χρήσιμο αλλά η στάση της και το κέφι της στα μαθήματα ακόμη παραπάνω! 

Σαραμούρτση Εύα