Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσιούντσιουρας Πελοπίδας

20 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Πολυτεχνική Σχολή-Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σεμινάριο - Προγραμματισμός στη γλώσσα Python 2023 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές

Είμαι τριτοετής προπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Απευθύνομαι, κυρίως, σε προπτυχιακούς φοιτητές που χρειάζονται βοήθεια σε μαθήματα προγραμματισμού και μαθηματικών. Το ωράριο διδασκαλίας θα είναι ευέλικτο και θα προσαρμόζεται στις ανάγκες και τη διαθεσιμότητα του μαθητή. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα εξ αποστάσεως διδασκαλίας για επιπλέον διευκόλυνση.  Παράλληλα, είμαι μέλος στην φοιτητική ομάδα "Vroom" που ασχολείται με την αυτόματη οδήγηση. Η συμμετοχή μου στην συγκεκριμένη ομάδα με βοήθησε να εμβαθύνω στον προγραμματισμό. Επικοινωνήστε.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Όντας ο ίδιος φοιτητής κατανοώ τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος φοιτητής καθώς επίσης και τις απαιτήσεις των μαθημάτων και των πανεπιστημιακών καθηγητών. Επίσης, στα μαθήματα που παραδίδω έχω επιτύχει υψηλές βαθμολογίες και έχω εντρυφήσει στο κάθε αντικείμενο σε επίπεδο ικανό ώστε να το διδάξω και σε άλλους. Επιπλέον, έχω πληθώρα σημειώσεων που θα φανούν χρήσιμες στην διδασκαλία και στη μετέπειτα κατανόηση του αντικειμένου από τον μαθητή. Τέλος, οι τιμές είναι αρκετά προσιτές για φοιτητές, ώστε ο καθένας να έχει τη δυνατότητα να βοηθηθεί χωρίς σημαντική οικονομική επιβάρυνση.

Επαγγελματική Εμπειρία

Τα τελευταία δύο χρόνια παρέχω μαθήματα σε συμφοιτητές μου με πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας. Μάλιστα, στην τελευταία εξεταστική όλοι οι μαθητές μου κατάφεραν να περάσουν το μάθημα πετυχαίνοντας υψηλές αποδόσεις.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία επειδή θεωρώ ότι έχω μεταδοτικότητα μέσω της οποίας θα βοηθήσω τον κάθε μαθητή να κατανοήσει το αντικείμενο διδασκαλίας σε ικανοποιητικό βαθμό ώστε να καταφέρει να αποσπάσει έναν προβιβάσιμο βαθμό. Μελλοντικά θα ήθελα να ασχοληθώ με τη διδασκαλία σε παρεμφερή αντικείμενα με αυτά που προσφέρω σε ακαδημαϊκό επίπεδο και η συγκεκριμένη ενέργεια θα αποτελέσει μια καλή προϋπηρεσία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στην διετή μου προϋπηρεσία έχω αναλάβει μαθητές με διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις και έτσι έχω την απαραίτητη εμπειρία να προσαρμοστώ και να προσαρμόσω το μάθημα στον εκάστοτε μαθητή. Επίσης, λόγω της μικρής ηλικιακής απόκλισης μεταξύ μαθητή και εμού καθίσταται ευκολότερη η επικοινωνία και άρα η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθητή.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Ο Πελοπιδας είναι συμφοιτητης μου και μου εχει κανει ιδιαιτερο για 3 μαθηματα σχετικα με προγραμματισμό. Ενω γενικά δεν τα παω καλά με αυτα τα μαθηματα καταφερα να κατανοησω σε βαθος τις έννοιες και να επιτύχω βαθμούς 7 8 και 8μιση . 

Πρεβυστα Ξανθη

Θα πω απλά ότι αν και απευθύνθηκα στο Πελοπίδα τελευταία στιγμή , φάνηκε πρόθυμος  να βρει  διαθεσιμότητα στο ωράριο του για να κάνουμε μαθήματα στο μάθημα του προγραμματισμού , όπου αν και είχα αρκετά κενά πατώντας και στις σημειώσεις που μου έδωσε κατάφερε να περάσω το μάθημα και μάλιστα με 7. Σίγουρα θα τον προτιμήσω ξανά . 

Σύρου Μαρίνα