Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεβέντης Σπύρος

23 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Βιολόγος
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Βιολόγος 2023 Επαληθευμένο
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πιστοποίηση - Παιδαγωγική επάρκεια, Βιολόγος 2023 Επαληθευμένο
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

   Αναζητάς καθηγητή Βιολογίας ; Είμαι ο Σπύρος Λεβέντης, απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με  εκτενή εκπαιδευτική εμπειρία πάνω στην επιστήμη και πάθος για τη διδασκαλία. Ως κάτοχος του πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας , είμαι εδώ για να βοηθήσω τους μαθητές να αγαπήσουν τη Βιολογία και να επιτύχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Επικοινώνησε μαζί μου για μαθήματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

 Η αγάπη μου για τη Βιολογία και η μεταδοτικότητα είναι τα κύρια όπλα μου στη διδασκαλία. Μέσα από διαδραστικές και εξατομικευμένες μεθόδους μάθησης, φροντίζω να κάνω κάθε μάθημα ενδιαφέρον και αποτελεσματικό. Η προσέγγισή μου βασίζεται στην ενίσχυση της κατανόησης των βασικών εννοιών και στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος που ενθαρρύνει τη μάθηση. Επιλέγοντας τα μαθήματά μου, οι μαθητές εξασφαλίζουν μια ουσιαστική εκπαιδευτική εμπειρία που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Επιπλέον, παρέχω οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή, πλούσιο ασκησιολόγιο και θεωρία που εξατομικεύεται βάσει των εκάστοτε αναγκών.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εκπαιδευτικός σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης (2023).

Τρίμηνη πρακτική άσκηση στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο μάθημα της Βιολογίας.

Παρακολούθηση μαθημάτων διδακτικής της Βιολογίας και Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας.

Κάτοχος Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

  Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι το πιο ισχυρό εργαλείο που μπορούμε να δώσουμε στη νέα γενιά. Από τα φοιτητικά μου χρόνια, με ενέπνευσε η ιδέα να βοηθάω τους μαθητές να ανακαλύψουν τη μαγεία της Βιολογίας και να τους καθοδηγήσω στην πορεία τους προς την επιτυχία. Η αλληλεπίδραση με τους μαθητές και η ικανοποίηση που νιώθω όταν βλέπω την πρόοδό τους είναι τα κύρια κίνητρά μου. Στόχος μου είναι να καλλιεργήσω την αγάπη για τη μάθηση, να ενισχύσω την αυτοπεποίθησή τους και να τους εξοπλίσω με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

  Για να κατανοήσεις  τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, είναι καίριο να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και ανοιχτής επικοινωνίας, ώστε να αισθάνεται άνετα να εκφράσει τις απορίες και τις δυσκολίες του. Προσέχω τα μοτίβα συμπεριφοράς και τις ακαδημαϊκές του αποδόσεις για να εντοπιστούν τυχόν κενά στη γνώση. Με συνεχείς προσαρμογές στον τρόπο διδασκαλίας, μπορεί το μάθημα να "προσαρμοστεί" στις ανάγκες του μαθητή  αλλά και το αντίστροφο.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Η κόρη μου και ο γιος μου ήταν δυο από τους πρώτους μαθητές του Σπύρου. Δυο παιδιά χωρίς ιδιαίτερη αγάπη για το διάβασμα κατάφεραν μέσα σε ένα χρόνο όχι μόνο να ανεβάσουν τις βαθμολογίες τους αλλά το πιο σημαντικό, να κάνουν το αντικείμενο «δικό τους». Ο Σπύρος (και αναφέρομαι στο πρόσωπο του στον ενικό γιατί κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει μέρος της καθημερινότητας μας!) ήταν συνεπέστατος, με ευφάνταστους και αποτελεσματικούς τρόπους διδασκαλίας και με πολύ αγάπη για το αντικείμενο που με μεγάλη επιτυχία κατάφερε να μεταλαμπαδεύσει και στα δυο παιδιά. Το κείμενο αυτό λοιπόν, πέρα από μια απλή «κριτική» είναι και ο τρόπος μου να τον ευχαριστήσω και εγώ αλλά και τα παιδιά για όσα έκανε. Σας τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα ! 

Στοφορου Μαρινα

Εξαιρετικός καθηγητής, συνεπής, μεθοδικός και φιλικός με το παιδί. 

Η κόρη μου κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες της και να μην φοβάται την θεωρία και τις ασκήσεις στο μάθημα της Βιολογίας.

Ιωάννα