Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κυριακίδου Ελένη

40 ετών 17 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Χαίρετε! Ονομάζω Κυριακίδου Ελένη και είμαι πτυχιούχος Φιλολογίας (Τομέας νεοελληνικών σπουδών) του ΑΠΘ. Έχω μεταπτυχιακό δίπλωμα στον Πολιτισμό κ την Λογοτεχνία από το ΑΠΘ και παραδίδω φιλολογικά μαθήματα τα τελευταία 17χρονια. 

Αναλαμβάνω την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά κ την προετοιμασία για τις ενδοσχολικες εξετάσεις των μικρότερων τάξεων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στα βιβλιοπωλεία κυκλοφορούν τα βιβλία μου από τις εκδόσεις Smartlearn, ενώ το μάθημα μου γίνεται ΠΑΝΤΑ με τη χρήση οπτικό-ακουστικού υλικού. 

Έχω οργανώσει όλη την ύλη σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα σε λογισμικό για διαδραστικό πίνακα, οπότε το διαδίκτυακο μάθημα που παραδίδω δεν διαφέρει σε τίποτα από το δία ζώσης. 

Έχω συμμετάσχει, επίσης, σε συνέδρια της Ο.Ε.Φ.Ε. ως εισηγήτρια σε θέματα διδακτικής των Αρχαίων Ελληνικών και των Λατινικών.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος μου είναι η σωστή και μεθοδευμένη προετοιμασία των μαθητών, χωρίς άγχος για να αποδώσουν τα μέγιστα.

Υλικό για τα μαθήματα μπορείς να βρεις και στο blog μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θεωρώ ότι η επικοινωνία μεταξύ καθηγητή κ μαθητή  είναι απαραίτητη για να διεξάγεται το μάθημα σωστά κ να επιτυγχάνονται οι στόχοι. Για αυτό ο διάλογος αποτελεί απαραίτητο εργαλείο μου στην εκπαιδευτική διαδικασία και η ανάπτυξη εμπιστοσύνης με τους μαθητές μου αναγκαία.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

     Η Κα Ελένη Κυριακίδου είναι μία εξαιρετική φιλόλογος που με βοήθησε πολύ κατά την προετοιμασία μου για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Η διδασκαλία της είναι πολύ οργανωμένη και κατανοητή. Ήταν πάντα διαθέσιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία μου. Επίσης, είναι πολύ προσιτή και ευχάριστη, γεγονός που έκανε τα μαθήματα ακόμα πιο απολαυστικά και μείωσε το άγχος μου κατά την προετοιμασία. Χάρη σε εκείνη, κατάφερα να επιτύχω στη σχολή που επιθυμώ. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω θερμά την κα. Κυριακίδου για την αμέριστη βοήθειά της και την αφοσίωσή της στην επιτυχία μου. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε αναζητά φιλολογική υποστήριξη.

Σιμάτη Αγγελική