Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κύρκου Αννα-Μαρία

24 ετών
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Φιλόλογος με ειδίκευση στις Κλασικές Σπουδές. Μεταπτυχιακά σε Ειδική Αγωγή και στην Κλινική Ψυχολογία. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε αν ο/η έφηβός σας βρίσκεται σε κάποια τάξη του Γυμνασίου ή του Λυκείου. Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε και να εξερευνήσουμε τη χαρά της γνώσης. 
Κι επειδή η εκπαίδευση είναι «δια βίου» δεν σταματάω να επιμορφώνομαι και είμαι κάτοχος πολυποίκιλων σεμιναρίων, αναφορικά με την εκπαίδευση, τον τρόπο διδασκαλίας, την ψυχική υγεία των Εφήβων και τέλος των ιδιαίτερων μαθησιακών δυσκολιών.  

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το εκπαιδευτικό μου υλικό είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή και πλήρως δουλεμένο στις απαιτήσεις της διδακτέας ύλης και των πανελληνίων αντίστοιχα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από την πλευρά του μαθητή. Υπάρχει ευελιξία στο ωράριο των μαθημάτων και υποστήριξη των μαθητών και εκτός της εκπαιδευτικής ώρας (λόγου χάρη απορίες, κάποια δυσκολία στην επίλυση κάποιας άσκησης από το σχολείο ή μη κατανόησης των ασκήσεων που έχουν ζητηθεί για προετοιμασία στο επόμενο μάθημα). 

Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε και να μοιραστούμε μαζί τη χαρά της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Γιατί όπως έχει αναφέρει και ο Πλάτωνας «η εκπαίδευση είναι δύναμη που γιατρεύει την ψυχή»! 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω 2 έτη εμπειρίας και έχω αναλάβει όλες τις τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για το γνωστικό αντικείμενο της φιλολογίας και κυρίως της Κλασικής εξειδίκευσης, αλλά ταυτόχρονα και η αγάπη μου για τους εφήβους, με οδήγησαν στη διδασκαλία. Είναι πηγή ζωής η διδαχή και η επαφή με τους εφήβους-νέους, καθώς κρατάει ζωντανό και αγέραστο το πνεύμα. Στόχος μου είναι να μεταδώσω την γνώση και να δημιουργήσω τις συνθήκες και το πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργηθεί, αλλά τέλος και τη χαρά της επαφής με το «βιβλίο» και της μάθησης. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από σπουδές μου, αλλά φυσικά και από τη βαθύτερη, ενδότερη και ουσιαστική σχέση με τους μαθητές και την κατανόησή τους, στο γνωστικό κομμάτι, αλλά συνάμα και στην ψυχοσύνθεσή τους , αποτελούν  την «τομή» για την κατανόηση ενός μαθητή. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές