Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζαχαρόπουλος Ηλίας

25 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
Καρδίτσα
Πτυχία
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Πτυχίο - ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ 2022 Επαληθευμένο
ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ
Σεμινάριο - ΕΙΞΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ 2024 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού ( όλα τα μαθήματα του σχολικού προγράμματος ), Γυμνασίου (όλα τα φιλολογικά μαθήματα με περισσότερη εμπειρία και εξειδίκευση στην Έκθεση και την Ιστορία).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η προσφορά των υπηρεσιών μου δίνει ιδιαίτερο βάρος στο εκπαιδευτικό προφίλ του εκάστοτε μαθητή καθώς και στις ανάγκες που παρουσιάζει στο κάθε μάθημα ξεχωριστά. Το μάθημα διεξάγεται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον όπου δεν καθίσταται βαρετό για τον ίδιο το μαθητή καθώς έχει ενεργητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια των ιδιαίτερων. Γίνεται ιδιαίτερη επικέντρωση στις εκπαιδευτικές αδυναμίες προκειμένου να ξεπεραστούν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων στις βαθμίδες του Δημοτικού και του Γυμνασίου με πρόσθετο υλικό και ασκήσεις για την καλύτερη κατανόηση και αφομοίωση της ύλης από τους μαθητές. Επιπλέον, εμπειρία στη συγγραφή εργασιών φιλοσοφικού-παιδαγωγικού περιεχομένου λόγω σπουδών στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μέσω της διδασκαλίας μου δίνεται η δυνατότητα να περάσω τις δικές μου γνώσεις στους μαθητές μου, ένα συναίσθημα που σε γεμίζει και σε κάνει να θες να ανακαλύψεις μαζί τους τη γνώση σε βάθος και να εξελίσσεσαι συνεχώς. Η δική τους θέληση είναι αυτή που σε ωθεί  αδιαμφισβήτητα να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσω του πρώτου αναγνωριστικού μαθήματος καθίσταται δυνατό να εντοπιστεί το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο μαθητής , οι τυχόν ελλείψεις του σε διάφορα θέματα και έτσι βρίσκεται ο τρόπος και η μέθοδος επίλυσης όλων αυτών. Η συνεργασία με τους γονείς είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την επιτυχία ιδιαίτερα σε μαθητές Δημοτικού αλλά και σε μεγαλύτερες βαθμίδες.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Εξαιρετικός στο χώρο εργασίας του ,με ποικίλες γνώσεις ,ορθή συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά ,προσεγγίζει το ενδιαφέρον τους και είναι πο ύ ευγενικός !

Ευαγγελία

Εξαιρετικός στο χώρο εργασίας του ,με ποικίλες γνώσεις ,όμορφη συμπεριφορά απέναντι στους μαθητές και ευγενικός !

Ευαγγελία