Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαραλαμπίδου Αλεξάνδρα

20 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Αγγλικά
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Οικονομικων επιστημών
LRN
Πτυχίο - Αγγλικά 2023
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Παρέχω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου που επιθυμούν να κατανοήσουν την ύλη εις βάθος, να μάθουν πως να μελετούν ή και να αναπληρώσουν κενά. Εχω παρακολουθήσει μαθήματα του Ευκλείδη σε αλγεβρα και γεωμετρια . Επίσης εχω πτυχίο proficiency στα αγγλικα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το πάθος μου για τη διδασκαλία αποτυπώνεται στην επιτυχία των μαθητών μου, με πολλούς να επιτυγχάνουν υψηλές βαθμολογίες. Οι γονείς και οι μαθητές εκτιμούν την υπομονή, την κατανόηση και την αφοσίωσή μου στην προσωπική ανάπτυξη κάθε μαθητή. Είμαι πάντα διαθέσιμη να υποστηρίξω τους μαθητές μου, ακόμα και εκτός των κανονικών ωρών διδασκαλίας, προσφέροντας επιπλέον βοήθεια και καθοδήγηση. Πιστεύω ότι κάθε μαθητής έχει μοναδικές δυνατότητες και αξίζει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, και είμαι εδώ για να τους βοηθήσω να τις αναδείξουν.

Εκπαίδευση και Ιστορικό

Η ακαδημαϊκή μου πορεία στις Οικονομικές Επιστήμες μου έχει προσφέρει μια ισχυρή κατανόηση των οικονομικών θεωριών, αρχών και αναλυτικών εργαλείων. Επιπλέον, το πιστοποιητικό Proficiency μου επιτρέπει να επικοινωνώ αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση σε αγγλόφωνο περιβάλλον.

Διδακτικές Ικανότητες

  1. Εξατομικευμένη Προσέγγιση: Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, έχω αναπτύξει εξατομικευμένες μεθόδους διδασκαλίας, προσαρμόζοντας το μάθημα στις ανάγκες και τους στόχους κάθε μαθητή.
  2. Διαδραστική Διδασκαλία: Ενσωματώνω διαδραστικές τεχνικές, όπως συζητήσεις και πρακτικές ασκήσεις, για να ενθαρρύνω τη συμμετοχή και να βελτιώσω την κατανόηση των μαθητών.
Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι φοιτήτρια οικονομικών επιστημών και έχω κανει ιδιαίτερα σε παιδια δημοτικού.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)
  1. Πάθος για τη μάθηση και την εκπαίδευση:έχω μια βαθιά αγάπη για τη μάθηση και θέλω να μεταδώσω αυτή την αγάπη στους μαθητές μου. Το να βοηθάς τους άλλους να αποκτούν γνώση και να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους  είναι πολύ ικανοποιητικό για μενα .
  2. Επιθυμία να επηρεάσουν θετικά τις ζωές των νέων:Γενικά  οι δάσκαλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των παιδιών. Η δυνατότητα να επηρεάσεις τη ζωή ενός παιδιού θετικά είναι ένας ισχυρός κίνητρο για μενα.
  3. Κοινωνική συνεισφορά: Η εκπαίδευση είναι ένας θεμελιώδης πυλώνας της κοινωνίας. Οι εκπαιδευτικοί συμβάλλουν στην οικοδόμηση μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω της εκπαίδευσης των πολιτών του αύριο και θελω να ειμαι και εγω μια απο αυτούς.
Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Παρατήρηση

  • Συμπεριφορά στην τάξη: Παρατηρ.ω πώς ο μαθητής συμμετέχει στο μάθημα, αν είναι ενεργός, αν ακούει προσεκτικά ή αν φαίνεται να αποσπάται εύκολα.
  • Επίδοση στις εργασίες: Βλέπω πώς τα πηγαίνει ο μαθητής στις γραπτές εργασίες, στις εξετάσεις και στις προφορικές παρουσιάσεις.

2. Αξιολόγηση

  • Διαγνωστικά τεστ: Χρησιμοποιώ τεστ που θα με βοηθήσουν να κατανοήσω τα επίπεδα γνώσεων και τις δεξιότητες του μαθητή σε διάφορα γνωστικά αντικείμενα.
  • Συνεχής αξιολόγηση: Προχωρώ σε τακτική αξιολόγηση της προόδου του μαθητή μέσα από κουίζ, και εργασίες 

3. Συζήτηση με τον μαθητή

  • Ατομικές συνεντεύξεις: Συνομιλώ με τον μαθητή για να καταλάβω πώς αισθάνεται για τα μαθήματα, τι τον δυσκολεύει και τι του αρέσει.
  • Ανατροφοδότηση: Ζητώ από τον μαθητή να δώσει ανατροφοδότηση για τις μεθόδους διδασκαλίας και τις δραστηριότητες της τάξης.
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές