Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζώτου Μαρία

31 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Λαγονήσι
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Είμαι νηπιαγωγός, απόφοιτη του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, έχω πραγματοποιήσει το μεταπτυχιακό μου στο πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Youth 0-21, Society and Policy) του πανεπιστημίου του Groningen, στην Ολλανδία.

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε μικρές ηλικίες συνδυάζοντας τη γνώση και αγάπη μου για τα αγγλικά με τη γνώση μου γύρω από τις ανάγκες και δυνατότητες των παιδιών προνηπιακής, νηπιακής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Έτσι, στις μικρότερες ηλικίες η επαφή με τα αγγλικά επιτυγχάνεται μέσω δημιουργικών και διαδραστικών δραστηριοτήτων, όπως sensory play. 

Με την ένταξη του παιδιού στο δημοτικό, η εκμάθηση των αγγλικών πραγματοποιείται με έναν πιο καθαρά διδακτικό χαρακτήρα και προσανατολισμό.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ο σημαντικότερος λόγος είναι η αγάπη μου για τα παιδιά και η διάθεση μου να τα μυήσω στον κόσμο των αγγλικών με τον πιο δημιουργικό και ευχάριστο δυνατό τρόπο. 

Παράλληλα, έχοντας γνώση των αναπτυξιακών ορόσημων των παιδιών, προσαρμόζω το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις δυνατότητές τους χωρίς να τα κουράζω ή να τα αποθαρρύνω. Η πρώτη επαφή με τα αγγλικά οφείλει να είναι μια όμορφη εμπειρία για τα παιδιά και αυτό προσπαθώ να πετύχω μέσα από τη δουλειά μου. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο εξωτερικό, ξεκίνησα να εργάζομαι ως νηπιαγωγός σε δίγλωσσο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο των νοτίων προαστίων, όπου και παραμένω. 

Παράλληλα, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά νηπιακής και μεγαλύτερης ηλικίας. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές