Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Προκοπόβιτς Εδουάρδ

24 ετών 4 έτη διδακτικής εμπειρίας
BSc (Hons) of Shipping
Πτυχία
Unıversity of West London
Πτυχίο - BSc (Hons) of Shipping 2023
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές
Επαγγελματίες

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα ναυτιλιακών και ρωσικών για μαθητές όλων των επιπέδων. Είτε είστε επαγγελματίας που θέλει να βελτιώσει τις γνώσεις του στον τομέα της ναυτιλίας, είτε κάποιος που θέλει να μάθει ρωσικά για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να επιτύχετε τους στόχους σας. Με προσαρμοσμένα μαθήματα σύμφωνα με τις ανάγκες και το επίπεδό σας, θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με την εμπειρία μου τόσο στον τομέα της ναυτιλίας όσο και στη διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας, προσφέρω μια μοναδική συνδυαστική γνώση που μπορεί να βοηθήσει μαθητές να επιτύχουν στους στόχους τους. Οι μαθητές μου επωφελούνται από την εξατομικευμένη προσέγγισή μου, την βαθιά γνώση του αντικειμένου και τις διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας που χρησιμοποιώ.

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι απόφοιτος του University of West London, με ειδίκευση στα ναυτιλιακά και έχω πάνω από 1 χρόνο εμπειρίας στον τομέα της ναυτιλίας. Επίσης, έλαβα υποτροφία μεταπτυχιακού LLM απο το University of West London, με ειδίκευση στην ναυτιλιακή δικηγορία (LLM Maritime Law). Επιπρόσθετα, είμαι 1οετής φοιτητής του Oxford Brookes University στην σχολή νομικής. Γεννήθηκα στο Καζακχσταν, και είμαι σε θέση να διδάξω την ρωσική γλώσσα, σε ξενόγλωσσους και μη. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία ήταν πάντα το πάθος μου, καθώς μου δίνει την ευκαιρία να μεταδώσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στους άλλους. Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω κάθε μαθητή, να φτάσει το πλήρες δυναμικό του, προσφέροντάς του τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά την πρώτη μας συνάντηση, θα αφιερώσουμε χρόνο για να συζητήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες σας. Μέσα από ερωτήσεις και μια σύντομη αξιολόγηση, θα προσδιορίσουμε το επίπεδο των γνώσεών σας και τους στόχους σας. Με βάση αυτή την ανάλυση, θα δημιουργήσω ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διδασκαλίας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε αποτελεσματικά.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές