Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καρκάνη Ιωάννα

28 ετών 8 έτη διδακτικής εμπειρίας
Bsc Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Επιστημών
MA in Integrative Counselling and Psychotherapy
Νότια Προάστια
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Bsc Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Επιστημών 2020 Επαληθευμένο
University of East London
Master - MA in Integrative Counselling and Psychotherapy 2023 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πιστοποίηση - Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας 2020 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ιδιαίτερα μαθήματα Φιλολογικών με Ψυχοπαιδαγωγική προσέγγιση

Αναλαμβάνω Ιδιαίτερα Μαθήματα:

  • Δημοτικού: Όλα τα μαθήματα.
  • Γυμνασίου και Λυκείου (Γενικού- ΕΠΑΛ): Όλα τα φιλολογικά μαθήματα.
  • Προετοιμασίας για εισαγωγικές εξετάσεις Προτύπων και Πειραματικών Γυμνασίων- Λυκείων.

Με εξειδίκευση και εμπειρία στην εξατομικευμένη διδασκαλία και την προετοιμασία εξετάσεων, προσφέρω μαθήματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή. Με χαρακτηρίζει η ενσυναισθηση, η καλή επικοινωνία και η άριστη συνεργασία με τους μαθητές και τις οικογένειές τους. Στόχος μου είναι η βελτίωση των επιδόσεων και η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης του μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  • Ενσυναίσθηση και Κατανόηση: Δημιουργώ ένα υποστηρικτικό περιβάλλον όπου οι μαθητές αισθάνονται άνετα και εμπιστεύονται τη διαδικασία της μάθησης.
  • Καλή Επικοινωνία και Συνεργασία: Διατηρώ ανοιχτή και εποικοδομητική επικοινωνία με τους μαθητές και τους γονείς για να επιτύχουμε τους στόχους μας.
  • Πολυετής Εμπειρία: Με χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία, γνωρίζω πώς να μεταδώσω τη γνώση με τρόπο κατανοητό και αποδοτικό.
  • Συμβουλευτική και Υποστήριξη Γονεϊκού Ρόλου: Παρέχω συνεδρίες με γονείς που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τις συμπεριφορές των παιδιών τους και τα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν. Ανακαλύψτε πώς να βοηθάτε τα παιδιά σας να διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις και να εντοπίζετε δυσλειτουργικές πρακτικές σας. Θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματά σας και να βελτιώσετε την επικοινωνία με τα παιδιά σας.
Επαγγελματική Εμπειρία

Ξεκίνησα την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων από τα φοιτητικά μου έτη, προσφέροντας υψηλής ποιότητας διδασκαλία και υποστήριξη στους μαθητές μου. Έχω διδάξει σε Γυμνάσιο της Κρήτης, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στην εκπαιδευτική διαδικασία. Διαθέτω 8 χρόνια εμπειρίας στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων έχω βοηθήσει πολλούς μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους.

Επιπλέον, προσφέρω συμβουλευτική γονέων, ειδικά για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις σπουδές μου. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζω μια ολιστική προσέγγιση στη μάθηση, ενισχύοντας την απόδοση και την αυτοπεποίθηση των μαθητών μου και υποστηρίζοντας τις οικογένειές τους, εφόσον το επιθυμούν, στη διαδικασία αυτή.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Από μικρή ηλικία, ανακάλυψα τη χαρά της μάθησης και την ικανοποίηση που προκαλεί η δυνατότητα να επηρεάζεις θετικά τη ζωή των ανθρώπων. Η θέση του δασκάλου μου επιτρέπει να συνδυάσω την αγάπη μου για τη γνώση με τη δυνατότητα να επηρεάζω θετικά την ανάπτυξη και την πρόοδο των μαθητών μου.

Στόχος μου είναι να εμπνέω τους μαθητές μου, να τους βοηθώ να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους όχι μόνο στον τομέα της μάθησης, αλλά και στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Επιδιώκω να δημιουργώ ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την περιέργεια, τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση, προετοιμάζοντας τους μαθητές για μελλοντικές τους επιδιώξεις.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Χάρη στις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, καθώς και στις γνώσεις μου στην αναπτυξιακή ψυχολογία, μπορώ να αντιληφθώ τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή. Έχοντας εκπαιδευτεί να αναγνωρίζω τα κολλήματα και τις ανησυχίες μέσω κατάλληλων ερωτήσεων, μπορώ να βοηθήσω τον μαθητή να ανακαλύψει τις ανάγκες του και να τον καθοδηγήσω προς την επίλυσή τους.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές