Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κατσίκης Γεώργιος

26 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Φυσικός
Πτυχία
ΕΚΠΑ
Πτυχίο - Φυσικός 2024 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Τελειόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και έως και Β' Λυκείου, με 3 χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Προς το παρόν δεν προσφέρει προετοιμασία για Πανελληνίες. 
 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ο συνδυασμός της αγάπης μου για τις θετικές επιστήμες  και για την διδασκαλία, η εμπειρία που διαθέτω και στους δύο τομείς, καθώς και η διάθεσή μου για δουλειά και αφοσίωση στον/την μαθητή/τρια ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Ήδη από μαθητής στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο είχα αποκτήσει μία ροπή προς την διδασκαλία της Φυσικής και των Μαθηματικών, βοηθώντας φίλους και συμμαθητές με την μελέτη των μαθημάτων αυτών. Διαθέτω πρακτική εμπειρία στον χώρο αυτό 3 ετών, ιδιαίτερα σε Φυσική και Μαθηματικά Γυμνασίου και της πρώτης τάξης του Λυκείου, όπου έχω διδάξει τα μαθήματα αυτά σε έναν ευρύ αριθμό μαθηματών διαφορετικών μαθησιακών ικανοτήτων. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Οι γνώσεις θετικών επιστημών είναι μία πραγματικά χρήσιμη ικανότητα, ασχέτως του εάν ο μαθητής σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτές. Συχνά, όμως, οι μαθητές δεν τις καλλιεργούν λόγω δυσκολιών που αντιμετωπίζουν όταν έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή μαζί τους στο σχολείο. Πέραν από την αντιμετώπιση τέτοιων δυσκολιών, ο στόχος μου είναι διπλός:

α) Να καλλιεργήσω κατανόηση και αγάπη για τον τομέα αυτόν σε μαθητές που ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν βαθύτερα στη Φυσική και στα Μαθηματικά &

β) Να προσφέρω αρωγή σε μαθητές που δεν διαθέτουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτά τα μαθήματα αλλά επιθυμούν καλύτερες βαθμολογικές επιδόσεις.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ξεκινώντας στο πρώτο μάθημα με έναν ελαφρώς πιο αργό ρυθμό, θα διαμορφώσω μία άποψη για το πόσο ουσιαστικά έχει κατανοήσει ο μαθητής τις έννοιες που του διδάσκονται στο σχολείο. Στη συνέχεια, θα καταστρωθεί ένα σχέδιο της πορείας της διδασκαλίας που πρέπει να ακολουθήσει ο μαθητής , προφανώς και πάντα σε αγαστή συνεννόηση με τους γονείς, δίνοντας πρώτα βάση στο να αποκτήσει ο μαθητές βασικές μαθησιακές ικανότητες και σε δεύτερη φάση να εμβαθύνουμε περισσότερο στο αντίστοιχο μάθημα.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές