Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κουτάλου Ελένη

20 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
  • Παρακαλώ πολύ οποιος η οποια θέλει να συνεργαστούμε να επικοινωνήσει μαζί μου μέσο sms η viber , ευχαριστώ 

Γεια σας ,

Ονομάζομαι Ελένη είμαι αριστούχος απόφοιτη ΕΠΑΛ στο τομέα της νοσηλευτικής και 3ετης φοιτήτρια στο τμήμα μαιευτικής της Θεσσαλονίκης , έχω μεγάλη γνώση στο συγκεκριμένο αντικείμενο και πολύ όρεξη να βοηθήσω παιδιά να το αγαπήσουν όσο και εγώ . Παραδίδω μαθήματα ανατομίας - φυσιολογία , υγιεινής και τα μαθήματα ειδικότητας .

Μην διστάσετε για οποιαδήποτε διευκρίνηση να με καλέσετε στο κινητό μου η να επικοινωνήσετε μαζί μου

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μεγάλη μου γνώση στο αντικείμενο σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τα παιδία είναι αυτό που με βοηθάει να επιτυγχάνω τη βέλτιστη επικοινωνία και αποτελεσματικότητα με τους μαθητές μου . Το νεαρό της ηλικίας μου και η εμπειρία μου από το ΕΠΑΛ με βοηθά να καταλαβαίνω καλύτερα τα παιδιά και τις ανάγκες τους . Στη μέθοδο διδασκαλίας μου πέρα από τα σχολικά βιβλία χρησιμοποιώ και δικό μου υλικό καθώς και μπορώ να δείξω πρακτικά στα παιδιά κάτι που τους διευκολύνει στην απόδοση τους στο σχολείο . 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω διδάξει ανατομία και υγιεινή σε παιδία δευτέρας λυκείου αλλά έχω ασχοληθεί με παιδιά σε άλλους τομείς κάτι που με βοηθάει να έχω μια πιο άμεση σχέση μαζί τους και καλή επικοινωνία .

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είναι ένα γνωστικό αντικείμενο που με ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλω να μεταφέρω την αγάπη μου και την γνώση μου στο συγκεκριμένο τομέα στους μαθητές μου . Το κίνητρο μου είναι να βοηθήσω μαθητές να πετύχουν τους στόχους τους με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα .

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής λειτουργεί με τον δικό του τρόπο και εγώ τους προσεγγίζω ανάλογα έτσι ώστε να δημιουργείται ένα κλίμα ' φιλικό ' που τα παιδιά δεν θα φοβούνται να ρωτήσουν και να κάνουν λάθη . Το μάθημα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητή και τις απαιτήσεις κάθε γονέα . 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές