Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κόλκου Άννα

41 ετών 11 έτη διδακτικής εμπειρίας
Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων
Lima και Λάρισα
Πτυχία
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων 2016 Επαληθευμένο
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΟΠΑ
Πιστοποίηση - Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας 2017 Επαληθευμένο
Goethe Institut
Δίπλωμα - C2 και Άδεια διδασκαλίας Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Επαγγελματίες

Native speaker καθηγήτρια Γερμανικών, κάτοχος του πτυχίου C2 - GOETHE INSTITUT. Προσφέρω online μαθήματα για ενήλικες και σε μαθητές Γυμνασίου, με έμφαση στη γλωσσική κατανόηση και ευχέρεια. Ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων! 

Wilhelm von Humboldt: „Die Sprache ist der Schlüssel zur Welt.“

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτω πιστοποιήση C2 από το Goethe Institut, καθώς και την επάρκεια διδασκαλίας από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Γεννήθηκα στη Γερμανία και ολοκλήρωσα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή μου εκεί, αποκτώντας μια βαθιά κατανόηση της γερμανικής γλώσσας και κουλτούρας. Η εμπειρία μου περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπου ανέπτυξα επιτυχημένες μεθόδους διδασκαλίας προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε μαθητή.

Η διδακτική μου προσέγγιση είναι διαδραστική και επικεντρώνεται στις ατομικές ανάγκες και στόχους των μαθητών. Προσφέρω μαθήματα που ενσωματώνουν την καθημερινή χρήση της γερμανικής γλώσσας, καθώς και στοιχεία του γερμανικού πολιτισμού, ενισχύοντας έτσι την πλήρη κατανόηση και την άνετη χρήση της γλώσσας από τους μαθητές μου.

Επιπλέον, η επαγγελματική μου κατάρτιση στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ μου επιτρέπει να παρέχω εξειδικευμένη διδασκαλία γερμανικών σε επαγγελματίες, βοηθώντας τους να επιτύχουν στους επαγγελματικούς τους στόχους. Η εξατομικευμένη προσέγγιση και η συνεχής ανατροφοδότηση αποτελούν βασικά στοιχεία της διδασκαλίας μου, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική και ευχάριστη μάθηση για όλους τους μαθητές μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω πολυετή πείρα στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας. Έχω διδάξει γερμανικά σε φροντιστήριο και προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα, διαδικτυακά. Επιπλέον, έχω εργαστεί σε πολυεθνική εταιρεία στο γερμανικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ενισχύοντας την κατανόηση και τη χρήση της γερμανικής γλώσσας σε επαγγελματικό πλαίσιο.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για τις γλώσσες και τη γερμανική κουλτούρα, καθώς και η επιθυμία μου να βοηθήσω τους μαθητές να ανακαλύψουν την ομορφιά της γερμανικής γλώσσας, ήταν οι κύριοι λόγοι που με οδήγησαν στη διδασκαλία. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης και να προωθήσω τη διαπολιτισμική κατανόηση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πραγματοποιώ αρχική αξιολόγηση των δεξιοτήτων και αναλύω τις ανάγκες και τους στόχους του κάθε μαθητή. Χρησιμοποιώ διαγνωστικά εργαλεία, παρατηρώ την πρόοδο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και επικοινωνώ τακτικά για να προσαρμόσω τη διδασκαλία στις ατομικές ανάγκες του μαθητή.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές