Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σιγηνού Εύη

31 ετών 5 έτη διδακτικής εμπειρίας
Χημεία
Φυσικοχημεία
Επικοινωνία της Επιστήμης
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πτυχίο - Χημεία 2014 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Master - Φυσικοχημεία 2017 Επαληθευμένο
Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Master - Επικοινωνία της Επιστήμης 2024 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Με πτυχίο Χημείας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μεταπτυχιακό στην Φυσικοχημεία από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και επιπλέον σπουδές στην Επικοινωνία της Επιστήμης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, προσφέρω εξατομικευμένη εκπαίδευση και καθοδήγηση που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με τη συνδυασμένη εμπειρία μου στην έρευνα και την εκπαίδευση, φέρνω μια πολυδιάστατη προσέγγιση στη διδασκαλία. Διδάσκω με μεθοδικότητα και προσαρμοστικότητα, προσφέροντας στους μαθητές την ευκαιρία να κατανοήσουν σε βάθος τα μαθήματα και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην επίλυση προβλημάτων. Επενδύω χρόνο και προσπάθεια στην εξατομίκευση του μαθήματος, προσαρμόζοντας τις μεθόδους διδασκαλίας στις ανάγκες και το επίπεδο κάθε μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Με εμπειρία στην εκπαίδευση, έχω διδάξει Φυσική, Χημεία και Μαθηματικά σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου καθώς και προπτυχιακών μαθημάτων χημείας, φυσικής, βιολογίας και βιοχημείας. 

Επιπλέον, έχω εμπειρία στην καθοδήγηση φοιτητών στην εκπόνηση πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών, προσφέροντας υποστήριξη στην έρευνα, την ανάλυση δεδομένων και τη συγγραφή επιστημονικών κειμένων. Με την εμπειρία μου αυτή, είμαι σε θέση να παρέχω ουσιαστική υποστήριξη και καθοδήγηση στους μαθητές, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για την επιστήμη και η επιθυμία μου να μοιραστώ τη γνώση και την περιέργεια μου με τους άλλους, με οδήγησαν στη διδασκαλία. Πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι το κλειδί για την ανάπτυξη και την προσωπική εξέλιξη, και στόχος μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές να ανακαλύψουν το πάθος τους για τις φυσικές επιστήμες. Μέσα από τη διδασκαλία, επιδιώκω να ενισχύσω την αυτοπεποίθηση και την ανεξαρτησία των μαθητών στη μάθηση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών κάθε μαθητή/φοιτητή είναι θεμελιώδης για την επιτυχημένη διδασκαλία. Αρχίζω κάθε συνεργασία με μια εις βάθος συζήτηση με τον ενδιαφερόμενο, ώστε να κατανοήσω τις προσδοκίες, τις προκλήσεις και τους στόχους τους. Χρησιμοποιώ επίσης διαγνωστικά τεστ και συνεχή αξιολόγηση της προόδου του μαθητή, προσαρμόζοντας το εκπαιδευτικό μου πλάνο ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές