Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Οικονομίδης Χρήστος

18 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ.

Από μικρή ηλικία έχω μια ξεχωριστή αγάπη για τα Μαθηματικά, έχω διακρίσεις σε μαθηματικούς διαγωνισμούς και έχω λάβει το χάλκινο μετάλλιο στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα το έτος 2024.

Αυτήν την ξεχωριστή αγάπη έχω εμφυσήσει σε συμμαθητές μου και άλλους μαθητές στη διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων. Το ίδιο είμαι έτοιμος να κάνω και τώρα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω αρκετή υπομονή και κατανόηση στους μαθητές. Είμαι ενθαρρυντικός και τους βοηθώ να καταλάβουν τα λάθη τους και να αγαπήσουν και εκείνοι τα Μαθηματικά. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω πείρα διδασκαλίας ενός δύο ετών στο μάθημα των Μαθηματικών σε συμμαθητές μου, αλλά και άλλους μαθητές online. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Ο Χρήστος κάνει μαθηματικά και στα δύο μου παιδιά γ'γυμνασίου και β'λυκείου και είναι πολύ ευχαριστημένα μαζί του, είδαμε και τα αποτελέσματα των σχολικών εξετάσεων. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, εγώ είδα έναν ολοκληρωμένο καθηγητή, επικοινωνιακό, με όρεξη, γνώσεις, μεταδοτικότητα και ενδιαφέρον για την πρόοδο των παιδιών μου. Η διάκρισή του στην Ολυμπιάδα μαθηματικών τον κάνει έναν καθηγητή άξιο εμπιστοσύνης και συνεργασίας. 

Φιλέντα Βέτα

Ο Χρήστος κάνει μαθηματικά και στα δύο μου παιδιά, γ'γυμνασίου και β'λυκείου και είναι πολύ ευχαριστημένα  μαζί του, είδαμε τα αποτελέσματα και στις σχολικές εξετάσεις. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, εγώ είδα έναν ολοκληρωμένο καθηγητή, επικοινωνιακό, με όρεξη, γνώσεις, μεταδοτικότητα και ενδιαφέρον για την πρόοδο των παιδιών μου. Η διάκρισή του στην Ολυμπιάδα μαθηματικών τον κάνει έναν καθηγητή άξιο εμπιστοσύνης και συνεργασίας. 

Βέτα Φιλέντα