Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Χαρισίου Μιχαήλ

21 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι τελειόφοιτος στο τμήμα Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα (κυρίως online/ εξ αποστάσεως) σε μαθητές Γυμνασίου/ Λυκείου και σε ενήλικες. Διδάσκω Έκθεση/ Λογοτεχνία, Ιστορία και Αρχαία Ελληνικά. Επίσης, διατίθεμαι για εκπόνηση μαθητικών/ φοιτητικών εργασιών, για συμπλήρωση μηχανογραφικού, βιογραφικού και για διόρθωση/επιμέλεια κειμένων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι συνεργάσιμος, προσιτός, επικοινωνιακός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσω με τις γνώσεις μου. Το ωράριο μου είναι σχετικά ευέλικτο και ευπροσάρμοστο στις ανάγκες του μαθητή. 
Επίσης, έχω ολοκληρώσει πρακτική άσκηση σε μάθημα στο 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης (Κάτω Τούμπα) στα πλαίσια του μαθήματος της Διδακτικής της Λογοτεχνίας. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα από το 2023 και στο παρελθόν έχω αναλάβει και φοιτητικές εργασίες. Η μικρή εμπειρία μου στο χώρο της διδασκαλίας μου έχει δείξει πως μπορώ να ανταπεξέλθω στις ανάγκες του μαθητή και να τον βοηθήσω τις καλύψει και να πετύχει τον στόχο του. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μέσα από την διαδικασία της διδασκαλίας θα ήθελα να μεταδώσω τις γνώσεις μου στους νεότερους, να τους βοηθήσω να εξελιχθούν και να πετύχουν τους στόχους τους. Επίσης, μέσα από την εκπαίδευση επιδιώκω να αποκτήσω εμπειρίες που θα με βοηθήσουν να πάρω το πτυχίο μου και να προχωρήσω σε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Από την επικοινωνία και την συζήτηση με τον μαθητή/τρια, θα μπορέσω να καταλάβω και να φέρω εις πέρας τις εκπαιδευτικές ανάγκες του ατόμου και να το βοηθήσω να τις καλύψει, καθώς και να πετύχει τους δικούς του/της στόχους. Οι εκπαιδευτικές ανάγκες διαφοροποιούνται ανάλογα με την τάξη του μαθητή, το επίπεδο εκπαίδευσης/ μόρφωσης του, τους στόχους που επιδιώκει να πετύχει και τις δικές του υποκειμενικές ιδιαιτερότητες. Για παράδειγμα, οι ανάγκες ενός μαθητή που την επόμενη χρονιά θα εξετασθεί σε πανελλήνιες εξετάσεις είναι διαφορετικές από τις ανάγκες ενός μαθητή που τώρα μπαίνει στο Γυμνάσιο/ Λύκειο. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές