Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπανούτσος Αποστόλης

26 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Ηρακλειο Κρητης
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Πτυχιούχος του Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, με μεταπτυχιακό δίπλωμα από το ίδιο τμήμα, εμπειρία στη διδασκαλία και μεταδοτικότητα παραδίδει μαθήματα Φυσικής, Χημείας και Μαθηματικών σε μαθητές και φοιτητές. Σίγουρη επιτυχία στην εξεταστική μέσω αποτελεσματικής κάλυψης της υλής για τους φοιτητές. Τιμή 10€ για μαθητές και 15€ για φοιτητές. Ειδικές τιμές για γκρουπάκια.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Κατά τη διαρκεία του μαθήματος, παραδίδεται αρχικά η θεωρία και στη συνέχεια ακολουθεί επίλυση ασκήσεων. Ανάλογα το επίπεδο του εκάστοτε μαθητή, προσαρμόζεται το μάθημα αναλόγως. Φροντίζω το μάθημα να είναι όσο πιο ευχάριστο γίνεται. Επίσης, κύριο μέλημα μου είναι οι μαθητές να κατανοούν το μάθημα και όχι να παπαγαλίζουν τη θεωρία ή τις ασκήσεις. Η σωστή προετοιμασια θα αποδώσει τους επιθυμητούς καρπούς.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω διδάξει σε παιδιά γυμνασιού και σε αρκετούς φοιτητές από τμήματα Φυσικής, Μαθηματικών, Χημείας και Επιστήμης Υλικών. Πιο συγκεκριμένα, έχω παραδώσει μαθήματα Φυσικής 1 (Φυσικό και Μαθηματικό), Φυσική 2, Ηλεκτρομαγνητισμό 1, Εισαγωγή στη Σύγχρονη Φυσική 1, Κβαντομηχανική 1 και Εφαρμοσμένη Κβαντομηχανική (Μεταπτυχιακό Μάθημα), Εισαγωγή στις Ημιαγωγικές Διατάξεις, Θερμοδυναμική και Στατιστική Φυσική, Απειροστικό Λογισμό 1, ΕΙσαγωγή στη Συμπυκνωμένη Ύλη.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία, μαζί με την έρευνα, είναι το επάγγελμα που θα ακολουθήσω στο μέλλον. Η ανταμοιβή που λαμβάνω όταν ένας μαθητής μου πετυχαίνει τους στόχους του, όσο και το ότι έχει κάνει κτήμα του τη γνώση που του έχω μεταλαμπαδεύσει, είναι ανεκτίμιτη. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι ανάγκες κάθε μαθητή είναι διαφορετικές. Για αυτό το λόγο πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Ξεκινώντας με τη θεωρία του εκάστοτε κεφαλαίου, μπορώ να αντιληφθώ αν υπάρχουν κενά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να καλύψουμε αυτά τα κενά και με μία μικρή επάναληψη της θεωρίας, όσο και με άμεση εφαρμογή αυτής σε ασκήσεις. Επιπροσθέτως, στις ασκήσεις μπορούν να φανούν περαιτέρω εκπαιδευτικές ανάγκες οι οποίες και θα καλυφθούν.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές