Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαλανδρής Χρήστος

19 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι δευτεροετής φοιτητής στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Κύριο μάθημα το οποίο έχω την ικανότητα να διδάξω είναι η χημεία, το οποίο αποτελεί βασικό αντικείμενο των σπουδών μου. Ωστόσο, διαθέτω πλήρως ικανοποιητικές γνώσεις και στα μαθήματα της φυσικής και των μαθηματικών. Όσον αφορά την εμπειρία μου, παρείχα βοήθεια σε φροντιστήριο σε μαθητές τρίτης λυκείου θετικής κατεύθυνσης για τα διαγωνίσματα των προαναφερθέντων μαθημάτων και έκανα συμπληρωματικά ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών σε μαθητή τρίτης λυκείου. Δύναμαι να διδάξω την ύλη σε μαθήματα πρώτης, δευτέρας και τρίτης γυμνασίου και πρώτης, δευτέρας και τρίτης λυκείου. Η αγάπη μου για τις θετικές επιστήμες και η ακαδημαϊκή μου πορεία μου επιτρέπουν να μεταδώσω γνώσεις και δεξιότητες στους μαθητές μου με έναν αποτελεσματικό και κατανοητό τρόπο.Για να επικοινωνήσετε μαζί μου καλέστε με στο ή στο ίνσταγκραμ christos.malandris

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Είμαι μαθήτρια του φροντιστηρίου που εργάζεται ο κύριος Μαλανδρής και κατά τη διάρκεια της χρονιάς έκανε στο τμήμα μου μαθήματα προετοιμασίες για τα διαγωνίσματα. Είναι μεταδοτικός και βοηθητικός καθηγητής, δίνει ιδιαίτερη βάση στο να επιβεβαιωθεί πως όλοι οι μαθητές έχουν κατανοήσει πλήρως τα απαραίτητα. Ακόμα, αξίζει να αναφέρω πως είναι εργατικός και πολύ καλοσυνάτος και άνθρωπος με ηθική. Η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη που του έχουν όλοι οι καθηγητές του φροντιστηρίου είναι εμφανείς. Θεωρώ ότι είναι άξιος να μεταδώσει τις γνώσεις του στους μαθητές και το νεαρό της ηλικίας του τον φέρνει κοντά μας, αφού μπορεί να κατανοήσει τις ανησυχίες και τα προβλήματά μας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα σε οποίο παιδί έχει όρεξη για μάθηση και γνώσεις !

Ασημακου Μαριαννα

Συγχαρητήρια στον Χρηστο.

Εξαίρετο παιδί προθυμος στην δουλεια του.Εκανε και στα δύο παιδιά μου στα οποια εδώσε κίνητρο διαβάσματος στο μάθημα της φυσικής και της χημείας. Τα παιδια μου είναι πρωτη λυκειου και σίγουρα θα συνεχίσουν και στην δευτερα. Συστήνω ανεπιφυλακτα.

Κουκουτσης Παναγιωτης

Ως μαθητής του κυρίου Χρήστου (1η λυκείου) έχω να πω ότι έχει πολύ εμπειρία και γνώσεις στα μαθήματα της χημείας και της φυσικής, κάτι που μεταδίδει σε εμένα σε κάθε μάθημα. Σίγουρα θα συνεχίσω και του χρόνου. 

Γκίκας Εμμανουήλ