Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καρδιοπούλης Μιχάλης

30 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Επαγγελματίες

Είμαι ειδικός στη λογιστική με εμπειρία στην καταγραφή και ανάλυση οικονομικών συναλλαγών, την προετοιμασία φορολογικών δηλώσεων, και τη διαχείριση οικονομικών εγγράφων. Διαθέτω εξειδικευμένες γνώσεις στους λογιστικούς κανονισμούς και τις διαδικασίες ελέγχου, με ικανότητα στην εφαρμογή λογιστικών αρχών και προτύπων. Έχω ικανότητες στον χειρισμό λογιστικών λογισμικών και τη χρήση ηλεκτρονικών συστημάτων για την αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών δεδομένων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ως εκπαιδευτικός, διαθέτω τα προσόντα, την εμπειρία και το πάθος που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εκπαίδευση των μαθητών μου. Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους πιστεύω ότι κάποιος θα με προτιμήσει:

  1. Εξειδικευμένη γνώση: Διαθέτω εις βάθος γνώση στον τομέα της λογιστικής, την οποία μπορώ να μεταδώσω με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα. Η εμπειρία μου στην καταγραφή και ανάλυση οικονομικών συναλλαγών, καθώς και στην προετοιμασία φορολογικών δηλώσεων, με καθιστά κατάλληλο για τη διδασκαλία αυτών των θεμάτων.
  2. Προσαρμοστικότητα: Είμαι σε θέση να προσαρμόσω το μάθημα ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή. Χρησιμοποιώ εξατομικευμένα εκπαιδευτικά πλάνα και διαφοροποιημένες δραστηριότητες για να διασφαλίσω ότι κάθε μαθητής λαμβάνει την υποστήριξη που χρειάζεται.
  3. Πάθος για τη διδασκαλία: Η διδασκαλία δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα για εμένα, αλλά μια κλήση. Το πάθος μου για τη μάθηση και την εκπαίδευση με παρακινεί να δίνω πάντα το καλύτερο για τους μαθητές μου, να τους εμπνέω και να τους ενθαρρύνω να επιτύχουν τα όνειρά τους.
Επαγγελματική Εμπειρία

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω εκτενή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της λογιστικής και των ελεγκτικών υπηρεσιών, έχοντας εργαστεί ως ορκωτός ελεγκτής λογιστής για 5 χρόνια και ως λογιστής για 2 χρόνια.

Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής (5 χρόνια) Ως ορκωτός ελεγκτής λογιστής, έχω αποκτήσει εμπειρία σε μια ποικιλία από τομείς, όπως:

  • Διενέργεια Ελέγχων: Έχω διενεργήσει ελέγχους οικονομικών καταστάσεων για επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών και κλάδων, διασφαλίζοντας την ακρίβεια και τη συμμόρφωση με τα διεθνή και εθνικά πρότυπα λογιστικής.
  • Ανάλυση Οικονομικών Στοιχείων: Έχω αναλύσει και αξιολογήσει οικονομικά στοιχεία και δεδομένα για να εντοπίσω τυχόν αποκλίσεις ή ανακρίβειες, και να προτείνω βελτιώσεις.
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Έχω προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πελάτες σχετικά με την ορθή εφαρμογή των λογιστικών προτύπων και την ενίσχυση των εσωτερικών ελέγχων.
  • Εκπαίδευση και Καθοδήγηση: Έχω εκπαιδεύσει και καθοδηγήσει νέους λογιστές και ελεγκτές, μοιράζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου για να τους βοηθήσω να αναπτυχθούν επαγγελματικά.

Λογιστής (2 χρόνια) Ως λογιστής, οι αρμοδιότητές μου περιλάμβαναν:

  • Καταγραφή και Παρακολούθηση Συναλλαγών: Διαχειριζόμουν την καταγραφή και παρακολούθηση όλων των οικονομικών συναλλαγών της εταιρείας, διασφαλίζοντας την ακρίβεια και την πληρότητα των λογιστικών εγγράφων.
  • Προετοιμασία Οικονομικών Καταστάσεων: Προετοίμαζα μηνιαίες, τριμηνιαίες και ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, παρέχοντας πλήρη εικόνα της οικονομικής κατάστασης της εταιρείας στους διαχειριστές.
  • Διαχείριση Φορολογικών Υποθέσεων: Ασχολούμουν με την προετοιμασία και υποβολή φορολογικών δηλώσεων, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τις φορολογικές νομοθεσίες και τις προθεσμίες.
  • Αναλύσεις και Αναφορές: Διενεργούσα οικονομικές αναλύσεις και προετοίμαζα αναφορές για τη διοίκηση, υποστηρίζοντας τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Η εμπειρία μου στον τομέα της λογιστικής και των ελεγκτικών υπηρεσιών με έχει εξοπλίσει με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να παρέχω υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και καθοδήγηση στους μαθητές μου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η απόφαση μου να ακολουθήσω το επάγγελμα της διδασκαλίας προήλθε από μια βαθιά επιθυμία να συνεισφέρω στην ανάπτυξη και την εκπαίδευση των νέων ανθρώπων. Τα κίνητρα και οι στόχοι μου είναι οι εξής:

  1. Πάθος για τη μάθηση: Από μικρή ηλικία είχα έντονο ενδιαφέρον για τη γνώση και την εκπαίδευση. Η διδασκαλία μου δίνει την ευκαιρία να μεταδώσω αυτό το πάθος στους μαθητές μου και να τους βοηθήσω να αναπτύξουν την ίδια αγάπη για τη μάθηση.
  2. Ανάπτυξη των μαθητών: Ένας από τους βασικούς στόχους μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές να ανακαλύψουν και να αξιοποιήσουν το πλήρες δυναμικό τους. Η διδασκαλία μου δίνει την ευκαιρία να υποστηρίξω τους μαθητές στην πορεία τους προς την ακαδημαϊκή και προσωπική ανάπτυξη.
  3. Προσωπική ανάπτυξη: Η διδασκαλία δεν είναι μόνο μια επαγγελματική επιλογή, αλλά και μια πηγή προσωπικής ικανοποίησης. Κάθε μέρα στη τάξη είναι μια ευκαιρία για μάθηση και ανάπτυξη, τόσο για τους μαθητές όσο και για εμένα.

Με αυτά τα κίνητρα και στόχους, έχω αφοσιωθεί στη διδασκαλία με την ελπίδα να κάνω μια διαφορά στη ζωή των μαθητών μου και να συμβάλω στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου μέσω της εκπαίδευσης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μου, ακολουθώ μια ολιστική προσέγγιση που περιλαμβάνει τα εξής βήματα:

  1. Συνομιλία με τον μαθητή: Ξεκινώ με προσωπικές συνομιλίες, όπου κάνω ερωτήσεις για τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις και τους στόχους του μαθητή. Ακούω προσεκτικά και παρατηρώ τις αντιδράσεις του για να κατανοήσω καλύτερα τις ανάγκες του.
  2. Αρχική αξιολόγηση: Διεξάγω διαγνωστικά τεστ ή ερωτηματολόγια για να εκτιμήσω τις υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες του μαθητή σε συγκεκριμένα θέματα.
  3. Ανάλυση ακαδημαϊκών επιδόσεων: Εξετάζω τις βαθμολογίες και τις εργασίες του μαθητή από προηγούμενες τάξεις ή μαθήματα για να εντοπίσω τις περιοχές όπου χρειάζεται βελτίωση ή έχει ιδιαίτερες ικανότητες.
  4. Δημιουργία εξατομικευμένου εκπαιδευτικού πλάνου: Με βάση τα δεδομένα που έχω συλλέξει, αναπτύσσω ένα πρόγραμμα διδασκαλίας που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες και ικανότητες του μαθητή.

Με αυτήν την προσέγγιση, διασφαλίζω ότι κάθε μαθητής λαμβάνει την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεται για να επιτύχει τους εκπαιδευτικούς του στόχους.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές