Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πουλάκου Ειρήνη

30 έτη διδακτικής εμπειρίας
Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Αθήνα. Πατήσια
Πτυχία
Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας 1998 Επαληθευμένο
Mediterranean college
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Επαγγελματίες

Η Γαλλική Γλώσσα μπορεί να είναι στόχος γία μία νέα δουλειά , γία μία νέα ζωή. Κυρίως όμως είναι ένα όμορφο ταξίδι που μπορεί να προσφέρει πολλές γνώσεις. Εδώ και πολλά χρόνια οδηγώ μαθητές και σπουδαστές σε αυτό το ταξίδι και σαν Καθηγήτρια  και σαν Εξετάστρια στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας βλέπω με χάρα πολλούς ανθρώπους να θέλουν να μαθαίνουν και σε πιο προχωρημένη ηλικία . Η μάθηση εξάλλου είναι ένα αέναος δρόμος. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχοντας υπομονή και αγάπη για  το επάγγελμά μου έχω καταφέρει να ακολουθώ έναν ευχάριστο διαδραστικό και αποτελεσματικό τρόπο να μεταδίδω τις γνώσεις με την βοήθεια και προσωπικών μου αρχείων και σημειώσεων και να εμπλουτιζω τις μεθόδους μου με την βοηθεια του διαδικτύου και του υλικού που φέρνω από την Γαλλία όπου εργάστηκα  7 χρόνια. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω δουλέψει σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και για παιδιά και για ενήλικες για όλα τα επίπεδα Α1 Α2 Β1 Β2 C1 C2  και όλα τα πτυχία  του Γαλλικού Ινστιτούτου και του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί ειναι ένας τρόπος να αγγιζεις την ψυχή ενός ανθρώπου και να του ανοίγεις νέους δρόμους στη ζωή του κάνοντας τον υπερήφανο για όσα μπορεί να καταφέρει 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με την εμπειρία σαν Καθηγήτρια  και την ενσυναίσθηση που διαθέτω σαν ανθρωπος και σαν Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας που είμαι επίσης, είμαι σε θέση να προσεγγίσω με καλή διάθεση τον μαθητή μου και να τον κάνω να νιωθει άνετα να  διατυπώνει οποιαδήποτε  απορία του.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

6 Κριτικές

Η Ειρήνη Πουλάκου είναι ο ορισμός της καθηγήτριας γαλλικών! Προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση τόσο στην εκμάθηση της γλώσσας όσο και στην μεταφορά της γαλλικής κουλτούρας. Θεωρώ οτι όποιος ξεκινήσει μαθήματα μαζί της θα καταλάβει από τα πρώτα κι ολας μαθήματα αυτό που εννοώ. Μεταδίδει τις γνώσεις της  με τέτοιο τρόπο που "ρέει" αβίαστα το μάθημα . Ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις , καταφέρνει να "ξεκλειδώσει" τους μαθητές της από την συστολή τους σε θέματα σωστής προφοράς, δυσνόητων γραμματικών φαινομένων και με πολλή υπομονή και μεθοδικότητα κερδίζει την εμπιστοσύνη τους. Διαθέτει ευελιξία και κατανόηση στις δυσκολίες που μπορεί τυχόν να προκύψουν  και να εμποδίσουν την παρακολούθηση ενός μαθήματος ή την προετοιμασία και την μελέτη για την επόμενη συνάντηση καθώς- αν πρόκειται για γκρουπ μαθητών - το μάθημα καταγράφεται και μπορεί να το παρακολουθήσει σε δικό του χρόνο ο μαθητής που το έχασε. Παρέχει επίσης πλούσιο υλικό με αναλυτικές και οργανωμένες σημειώσεις  καθώς και  συχνές επαναλήψεις που κρατάνε το γνωστικό επίπεδο του γκρουπ σε εξαιρετικό ρυθμό. Κάθε μάθημα μαζί της είναι μια αξέχαστη εμπειρία! 

Δασκαλάκη Κατερίνα

Η κ. Ειρήνη είναι μία πραγματικά εξαιρετική καθηγήτρια, που έχει πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο που διδάσκει και είναι ιδιαίτερα ενημερωμένη και καταρτισμένη θεωρητικά. Ως απόφοιτο γλωσσολογίας, μου έκανε εξαιρετική εντύπωση το γεγονός ότι χρησιμοποιεί και την σύγχρονη ορολογία στα μαθήματα, χωρίς ωστόσο να κουράζει με πολλές τεχνικές λεπτομέρειες κάποιον/α που δεν έχει κάνει σχετικές σπουδές, τηρώντας μια πολύ καλή ισορροπία. Επίσης, έχει μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία της γλώσσας και στην παιδαγωγική προσέγγιση. Παρέχει πολύ καλές σημειώσεις και υλικό, πέρα από τα βιβλία που χρησιμοποιούμε, εστιάζοντας και ειδικότερα σε εκείνα τα σημεία που πιθανόν δυσκολεύουν κάποιον/α ομιλητή/τρια της ελληνικής, που μαθαίνει τα γαλλικά ως ξένη γλώσσα. Πέρα από τις γνώσεις που μεταδίδει, η ατμόσφαιρα στα μαθήματα είναι πάντα ευχάριστη και ενθαρρυντική και ως άνθρωπος έχει μεγάλη ενσυναίσθηση. Προσωπικά την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Γκρεκίδης Κωνσταντίνος

Η Ειρήνη είναι μια δασκάλα γαλλικών που σε κάνει να αγαπήσεις την γλώσσα όπως επίσης και την προσπάθεια που κάνεις για να την μάθεις. Ευχάριστη, μεταδοτική καθόλου αυστηρή χωρίς να σημαίνει πως σε αφήνει χαλαρό . Ακόμη και να έχω κουραστεί, μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω. Οι συνεχείς επαναλήψεις της βεβαίως  σε αναγκάζουν να μάθεις πολλά και ας μην θες χαχ. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. 

Κυριακή Μιχεγκεωφ