Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαζαράκης Ευάγγελος

34 ετών 6 έτη διδακτικής εμπειρίας
Δάσκαλος
Ιστορίας
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Πτυχίο - Δάσκαλος 2014
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Master - Ιστορίας 2025
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα για μαθητές Δημοτικού, με έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση και την ενίσχυση των ακαδημαϊκών δεξιοτήτων. Με εμπειρία στην παιδαγωγική και τη διδασκαλία, στόχος μου είναι να βοηθήσω τα παιδιά να κατανοήσουν τη σχολική ύλη, να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν όλες τις βασικές σχολικές ενότητες (Μαθηματικά, Γλώσσα, Φυσική, Ιστορία κ.λπ.), προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Χρησιμοποιώ σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και δημιουργικό υλικό, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και αποτελεσματικό μάθημα. Διατίθεται ευέλικτο ωράριο, με δυνατότητα διαδικτυακών ή δια ζώσης μαθημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες ή συνεννόηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με προτιμούν για ιδιαίτερα μαθήματα Δημοτικού επειδή προσφέρω εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη διδασκαλία στις ανάγκες κάθε μαθητή. Η πολυετής εμπειρία μου σε Ελλάδα και εξωτερικό μου επιτρέπει να εντοπίζω τις αδυναμίες και να ενισχύω τις ικανότητες των παιδιών, βοηθώντας τα να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Χρησιμοποιώ σύγχρονες, διαδραστικές μεθόδους που κάνουν τη μάθηση ευχάριστη, ενώ διατηρώ συνεχή επικοινωνία με τους γονείς για την πρόοδο του παιδιού. Με ευέλικτο ωράριο και δυνατότητα διαδικτυακών ή δια ζώσης μαθημάτων, παρέχω ένα υποστηρικτικό και θετικό περιβάλλον που ενισχύει την αγάπη για τη μάθηση και εξασφαλίζει την ακαδημαϊκή επιτυχία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 2019 εργάζομαι στον τομέα της εκπαίδευσης, παρέχοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με εξειδίκευση στην Ιστορία, γεγονός που μου επιτρέπει να διδάσκω το μάθημα αυτό με βαθιά κατανόηση και πάθος. Στην εκπαιδευτική μου πορεία, έχω αναπτύξει εξατομικευμένες μεθόδους διδασκαλίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε μαθητή, ενώ στόχος μου είναι να καλλιεργώ την κριτική σκέψη και την αγάπη για τη μάθηση. Χρησιμοποιώ σύγχρονες και διαδραστικές τεχνικές, ενισχύοντας την ακαδημαϊκή πρόοδο και την αυτοπεποίθηση των μαθητών. Επίσης, παρέχω συνεχή ανατροφοδότηση στους γονείς, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική συνεργασία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία γιατί πάντα με ενέπνεε η διαδικασία της μάθησης και η δυνατότητα να συμβάλλω στην ανάπτυξη των παιδιών. Η διδασκαλία μου δίνει τη χαρά να βλέπω μαθητές να ξεπερνούν τις δυσκολίες τους, να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να αγαπούν τη γνώση. Με κινητοποιεί η επιθυμία να προσφέρω στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον τους, όχι μόνο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό, ενισχύοντας την κριτική σκέψη και τη δημιουργικότητά τους. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω ένα θετικό περιβάλλον μάθησης όπου τα παιδιά θα αισθάνονται ασφάλεια και ενθάρρυνση να εξελίσσονται και να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, αρχικά παρατηρώ τον τρόπο που προσεγγίζει τη μάθηση και εντοπίζω τυχόν δυσκολίες ή αδυναμίες σε συγκεκριμένα μαθήματα. Μέσα από συζήτηση, ανακαλύπτω τις προτιμήσεις του και πώς μαθαίνει καλύτερα, είτε μέσω οπτικών, ακουστικών ή πρακτικών δραστηριοτήτων. Χρησιμοποιώ επίσης διαγνωστικές ασκήσεις για να αξιολογήσω το επίπεδο των γνώσεών του και τον τρόπο σκέψης του. Παράλληλα, συνεργάζομαι με τους γονείς για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα της προόδου και των αναγκών του μαθητή. Με αυτό τον τρόπο, προσαρμόζω το υλικό και τη διδασκαλία στις ανάγκες του, ενισχύοντας τις αδυναμίες και καλλιεργώντας τις δεξιότητές του.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές