Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπατάσου Παρασκευή

21 ετών 1 έτη διδακτικής εμπειρίας
Πανελλαδικά, διαδικτυακά
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια του τμήματος χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα εξ αποστάσεως για μαθητές γυμνασίου και Α' λυκείου. Έχω πάθος για τη χημεία και προσπαθώ να βοηθάω τους μαθητές να κατανοήσουν τις βασικές αρχές, προσαρμόζοντας τη διδασκαλία στις δικές τους ανάγκες και ρυθμό. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται διαδικτυακά, προσφέροντας ευελιξία στο πρόγραμμα των μαθητών. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι νέα στον χώρο με ορεξη να βοηθησω τα παιδια στο μαθημα της χημειας καθως και να μεταδώσω τις γνωσεις μου. Εχω ασχοληθει με παιδια που εχουν διασπαση προσοχης και υπερκινητικοτητα συνεπώς γνωρίζω τρόπους με τους οποίους μπορώ να βάλω τον μαθητή σε μια σειρά διαβάσματος.  

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εμπειρία στη διδασκαλία μαθητών γυμνασίου και στην προετοιμασία τους σε διαγωνίσματα και εξετάσεις. Επιπλέον έχω αναλάβει άτομα με ΔΕΠΥ συνεπώς γνωρίζω τρόπους για να διατηρώ το ενδιαφέρον τους κατά τη διάρκεια του μαθήματος. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ως τελειοφοιτη του τμηματος ψαχνω μία εργασία που θα με βοηθήσει να ασχοληθώ με το αντικείμενο μου παράλληλα με τις σπουδές μου. Επιδιώκω να βοηθησω μαθητές να αποκτήσουν γνωσεις στο μαθημα της χημειας και να μπορέσουν να βελτιωθούν στο σχολείο. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να μπορεσω να βοηθησω εναν μαθητη το μαθημα γινεται με συνεχη επικοινωνια με ωστε να ελεγχω σε ποιο επιπεδο βρισκεται και που πρεπει να υπαρξει παραπανω προσοχη. Πιστευω πως μεσα στην ωρα διδασκαλιας πρεπει να συμμετέχει και ο μαθητης και οχι απλα να παρακολουθει. 

Τεστ μπορουν να μπουν μονο σε συννενοηση με τον μαθητη εφοσον και αν κριθει απαραιτητο.  

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές