Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σαμαντά Αγγελική

31 ετών
Βριλήσσια
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι φιλόλογος και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου, είτε δια ζώσης είτε online. Εδικεύομαι στη διδασκαλία των μαθημάτων της Έκθεσης-Νεοελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και των Αρχαίων ελληνικών. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μέσα από την διδακτική μου εμπειρία έχω δημιουργήσει προσωπικές σημειώσεις για κάθε τάξη ξεχωριστά,οι οποίες λειτουργούν ως συμπληρωματικο βοήθημα στην κατανόηση της σχολικής ύλης. Επιπλέον, παρέχονται επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης στο τέλος κάθε ενότητας του μαθήματος, αλλά και σε περιπτώσεις κάλυψης κενών του κάθε μαθητή. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω ενεργά τα τελευταία 5 χρόνια. Η πορεία μου στον χώρο της εκπαιδευσης ξεκίνησε ούσα φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό μου. Αρχικά, τα 2 πρώτα χρόνια παρέδιδα όλα τα φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά Γυμνασίου και Α λυκείου. Πλέον, εχω επικεντρωθεί στην διδασκαλία της αρχαίας και νέας ελληνικής γλώσσας σε όλα τα τμήματα της δεύτεροβαθμιας εκπαίδευσης. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Από μικρή θαύμαζα τους καθηγητές και το πάθος του για τη διδασκαλία. Με ενθουσιάζε η ιδέα να τους μοιάσω. Έτσι λοιπόν διάλεξα το αντικείμενο των φιλολογικών σπουδών καθώς μ αρεσει η γλώσσα. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Απώτερος σκοπός ενός εκπαιδευτικού είναι να ορίσει την επιθυμητή απόδοση του μαθητή . Έτσι, από το πρώτο μάθημα δίνεται στον μαθητή ένα επαναληπτικό τεστ βασισμένο στην ύλη της προηγούμενης χρονιάς προκειμένου να γεφυρωθεί το γνωσιακο χάσμα. Επιπλέον, σε δεύτερο επίπεδο εξετάζεται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αν το παιδί έχει κάποια μαθησιακή δυσκολία, ώστε να προσαρμοστεί η διδασκαλία στις ανάγκες του. 

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές