Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πίτσαρη Αναστασία

30 ετών 10 έτη διδακτικής εμπειρίας
Μαθηματικά
Στατιστική
Ζωγράφου
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Μαθηματικά 2018
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Στατιστική 2020
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παρέχω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών με άριστη ακαδημαϊκή κατάρτιση και πολυετή επαγγελματική εμπειρία άνω των 10 ετών. Είμαι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με πτυχίο Μαθηματικών και κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα Στατιστικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιπλέον, διαθέτω εξειδίκευση στη διδακτική των Μαθηματικών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εκπαιδευτική Κατάρτιση: Διαθέτω πτυχίο Μαθηματικών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό δίπλωμα Στατιστικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εμπειρία: Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία μαθητών όλων των επιπέδων, κατανοώ τις ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές.

Εξατομικευμένη Προσέγγιση: Προσαρμόζω τη διδασκαλία μου στις ανάγκες και τους στόχους κάθε μαθητή, παρέχοντας προσωπική υποστήριξη.

Σύγχρονες Διδακτικές Μέθοδοι: Χρησιμοποιώ σύγχρονες και καινοτόμες διδακτικές μεθόδους που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση των μαθηματικών εννοιών.

Αποτελεσματικότητα: Οι μαθητές μου έχουν δει σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις τους και έχουν επιτύχει τους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Επαγγελματική Εμπειρία

Τα τελευταία 10 χρόνια έχω αναλάβει πολλούς μαθητές σε τάξεις Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, βοηθώντας τους να κατανοήσουν και να αγαπήσουν τα Μαθηματικά. Η πολυετής εμπειρία μου με έχει εξοπλίσει με την ικανότητα να προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες κάθε μαθητή, παρέχοντας εξατομικευμένη υποστήριξη.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για τα Μαθηματικά και η επιθυμία μου να μοιραστώ αυτή την αγάπη με τους μαθητές ήταν το βασικό μου κίνητρο για να επιλέξω τη διδασκαλία. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές να κατανοήσουν τις μαθηματικές έννοιες σε βάθος, να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να επιτύχουν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους. Μέσα από τη διδασκαλία, προσπαθώ να εμπνεύσω τους μαθητές να δουν τα Μαθηματικά όχι μόνο ως μάθημα, αλλά ως εργαλείο που τους βοηθά να λύνουν προβλήματα και να αντιλαμβάνονται τον κόσμο γύρω τους με διαφορετική οπτική.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η διαδικασία για να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή περιλαμβάνει διάφορα στάδια:

Αρχική Συνέντευξη: Συζητώ με τον μαθητή και τους γονείς του για να κατανοήσω τις προσδοκίες, τους στόχους και τις προκλήσεις που αντιμετωπιζει.

Συνεχής Παρακολούθηση: Παρακολουθώ την πρόοδο του μαθητή μέσα από τακτικές αξιολογήσεις και συζητήσεις, προσαρμόζοντας τη διδασκαλία σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Ανατροφοδότηση: Παρέχω συνεχής ανατροφοδότηση στον μαθητή και τους γονείς του για την πρόοδο και τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές