Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπρεδολόγου Αντωνία

22 ετών 2 έτη διδακτικής εμπειρίας
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου από  απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Επίσης , καθημερινό διάβασμα και προετοιμασία μαθητών δημοτικού, γυμνασίου-λυκείου (όλα τα φιλολογικά). Πλούσιο, δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εξατομικευμένη διδασκαλία, σύμφωνα με τους στόχους και τις δυνατότητες του κάθε μαθητή.

Συχνά διαγωνίσματα για καλύτερη εμπέδωση της ύλης, ιδιαίτερα για τους μαθητές που προετοιμάζονται για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα μαθήματα (από τον Σεπτέμβριο του 2022 ως και σήμερα)

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία αποτελεί για μένα κάτι παραπάνω από ένα επάγγελμα. Είναι ένας τρόπος ζωής και μια διαρκής πρόκληση να συμβάλλω στην ανάπτυξη και εξέλιξη των μαθητών μου. Η φιλολογία, με την πλούσια ιστορία και τα διδάγματά της, μου δίνει τη δυνατότητα να εμπνεύσω τους μαθητές να αγαπήσουν τη γλώσσα και τη λογοτεχνία, να καλλιεργήσουν την κριτική τους σκέψη και να αναπτύξουν την εκφραστική τους ικανότητα.

Οι κύριοι στόχοι μου είναι:

- Να μεταδώσω τη γνώση με έναν τρόπο που να είναι κατανοητός και ενδιαφέρων για τους μαθητές.

- Να βοηθήσω τους μαθητές να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

- Να ενισχύσω την αυτοπεποίθησή τους και την αγάπη τους για τη μάθηση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή απαιτεί προσεκτική παρατήρηση και ενεργή ακρόαση. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση, δίνω προσοχή στις αδυναμίες και τις δυνατότητες του μαθητή, καθώς και στις προσωπικές του προτιμήσεις και στόχους. 

Παρατήρηση: Παρατηρώντας τον μαθητή  και τις συμπεριφορές, τις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια του μαθήματος, στις ομάδες εργασίας, στις διαλέξεις. και την ακαδημαϊκή απόδοσή του.

Συνομιλία:  Ακούγοντας τις απόψεις και τις ανησυχίες του σχετικά με την εκπαίδευση και την απόδοσή του. Καλύπτουμε θέματα όπως οι αγαπημένοι του μαθητικοί τομείς, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει και οι εκπαιδευτικοί του στόχοι.

Αξιολόγηση: Χρησιμοποιήσουμε εργαλεία αξιολόγησης, όπως διαγνωστικά τεστ, για να ανακαλύψουμε τις ακαδημαϊκές του ικανότητες και τα κενά στη γνώση.

Συνεργασία με τους γονείς: Συνεργασία με τους γονείς για να μάθετε περισσότερα για τον μαθητή. Οι γονείς μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του παιδιού τους.

Προσαρμογή: Με βάση τις παρατηρήσεις, τις συνομιλίες και τις αξιολογήσεις, προσαρμόζουμε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τις μεθόδους διδασκαλίας για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του μαθητή.

Με αυτούς τους τρόπους, θα είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε και να ανταποκριθούμε στις εκπαιδευτικές ανάγκες του μαθητή, βοηθώντας τον να επιτύχει στο ακαδημαϊκό και προσωπικό του ταξίδι

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές