Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θανασοπούλου Φαίη

23 ετών 3 έτη διδακτικής εμπειρίας
Φιλόλογος
Πανόρμου Αθήνα
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Πτυχίο - Φιλόλογος Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πιστοποίηση - Συμβουλευτική - Επαγγελματικός Προσανατολισμός
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών σε μαθητές Γυμνασίου καθώς και μελέτη μαθητών Δημοτικού. Επίσης , αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών Δημοτικού για την εισαγωγή τους σε πρότυπα Γυμνάσια.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επιδιώκω την προσέγγιση κάθε παιδιού ξεχωριστά με βάση τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές του. Είμαι αφοσιωμένη στην διδασκαλία και προσπαθώ όσο γίνεται οι μαθητές να μην είναι παθητικοί αποδέκτες, αλλά να συμμετέχουν ενεργά στη μάθηση τους. Σημαντικό εργαλείο του επαγγέλματος μου θεωρώ ότι είναι ο γόνιμος διάλογος και η κατανόηση των αναγκών κάθε μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και έχω αρχίσει την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια. Επίσης, έχω εργαστεί σε φροντιστήρια σε τμήματα μελέτης μαθητών Γυμνασίου καθώς και ιδιαίτερα κυρίως της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας .Ταυτόχρονα, έχω ασχοληθεί με την προετοιμασία μαθητών Δημοτικού για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα Γυμνάσια. Ακόμη, ασχολούμαι με την Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων ( Πιστοποίηση Πανεπιστημίου Αιγαίου - Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για εμένα προσωπικά είναι το πάθος και η ψυχοθεραπεία μου. Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι δεν προσφέρω μονόπλευρα γνώσεις στους μαθητές , αλλά και οι ίδιοι με τη σειρά τους συνεχώς μου μαθαίνουν νέα πράγματα. Για να δουλέψεις με παιδιά χρειάζεται υπομονή και κατανόηση, στοιχεία που θεωρώ ότι διαθέτω. Προσωπικά, επέλεξα την διδασκαλία καθώς από την σχολική μου ηλικία είχα ως στόχο να γίνω καθηγήτρια για να αλληλεπιδρώ  με τους μαθητές μου και να τους μεταλαμπαδεύω τις γνώσεις , με τέτοιο τρόπο όπως θα ήθελα να κάνουν και πολλοί  από τους καθηγητές μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητή είναι ξεχωριστές και για αυτό χρειάζεται συζήτηση με το παιδί προκειμένου να καταλάβω τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές του. Θεωρώ ότι η κατάκτηση εμπιστοσύνης είναι άκρως σημαντική καθώς τότε το παιδί αισθάνεται ασφάλεια και μπορεί να ανοιχτεί πραγματικά. Επιπλέον, μικρά τεστ και ασκήσεις κατανόησης ή ελεύθερης γραφής βοηθούν πολύ ώστε να γίνουν γνωστές οι εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές