Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Φραγκιαδάκη Ολυμπία

24 ετών 5 έτη διδακτικής εμπειρίας
Παγκράτι, Καισαριανή
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

 Παραδίδω μαθήματα κλασικού και σύγχρονου πιάνου τόσο δια ζώσης όσο και online. Εάν αναζητάτε προσωπική και εξειδικευμένη διδασκαλία στο πιάνο, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να πετύχετε τους μουσικούς σας στόχους.

Τα μαθήματα προσαρμόζονται στο επίπεδο και τις ανάγκες του κάθε μαθητή, είτε είστε αρχάριοι, μεσαίοι ή προχωρημένοι. Προσφέρω εξατομικευμένα προγράμματα εκμάθησης, υποστήριξη στη θεωρία της μουσικής και προετοιμασία για εξετάσεις και διαγωνισμούς, καθώς και προετοιμασία για εισαγωγή σε ΑΕΙ.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων μπορεί να γίνει στο χώρο μου, στον δικό σας( εάν διαθέτετε όργανο) ή online. Έτσι είναι βολικό για μαθητές που έχουν διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες ή για εργαζόμενους με μη σταθερό ωράριο. 

Ο χώρος μου είναι ιδανικός επειδή μπορείτε να βασίζεστε σε ένα άνετο, επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας και ένα καλό πιάνο.

Επίσης χρησιμοποιώ σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία για την online διδασκαλία, εξασφαλίζοντας ποιοτικά μαθήματα από την άνεση του σπιτιού σας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  •  Η αγάπη μου για το πιάνο και η ενασχόλησή μου με αυτό από την παιδική μου ηλικία ως μαθήτρια, καθώς και μετέπειτα ως καθηγήτρια, με εφοδιάζουν με σημαντική πολυετή εμπειρία και γνώση ώστε να μπορώ να το διδάξω σε παιδιά, αλλά και σε ενήλικες. 
  • Η υπομονή και η μεταδοτικότητά μου, είναι δύο στοιχεία απαραίτητα στη διδασκαλία του πιάνου.
  • Επίσης διαθέτω διδακτικό υλικό από προσωπικές σημειώσεις
  • Το μάθημα θα είναι προσαρμοσμένο σύμφωνα με τα μουσικά γούστα κάθε μαθητή, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα επιλογής ρεπερτορίου.
Επαγγελματική Εμπειρία

 Βρίσκομαι στην τάξη πτυχίου στο Ωδείο Αθηνών (Ιανουάριος 2025), στο οποίο έχω ολοκληρώσει τα υποχρεωτικά μαθήματα θεωρίας και αρμονίας, μουσικής δωματίου, σολφέζ. Επίσης έχω παρακολουθήσει μαθήματα σύγχρονης φωνητικής αλλά και σεμινάρια πιάνου από διακεκριμένους πιανίστες-καθηγητές, όπως ο Αλεξία Μουζά, Δημήτρης Τουφεξής, Απόστολος Αλεξίου, Simon Callaghan, Hiro Takenouchi, Alexandra Dariescu και Richard Sisson. Συμμετείχα και έλαβα διάκριση ( 3ο βραβείο) σε δύο Πανελλήνιους Διαγωνισμούς πιάνου στη Λάρισα (2016) και στην Αθήνα (Φίλωνας, 2018). Στην ηλικία των 15 ετών έγινα δεκτή στo Ingenium Academy International Summer School for Music.

 Παράλληλα, είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές