Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αγγελούδη Μαρία

45 ετών 20 έτη διδακτικής εμπειρίας
Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Καθηγήτρια Αγγλικών με 20ετή εμπειρία σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα με μαθητές όλων των ηλικιών. Πολύ αποτελεσματική στην προσαρμογή στις ανάγκες του μαθητή, προσιτή, με μεγάλη μεταδοτικότητα,  ευγένεια και ικανότητα να παρακινεί τους μαθητές να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης στη Δυτική Θεσσαλονικη (κυρίως στις περιοχές Εύοσμο, Σταυρούπολη). Δίνεται έμφαση στη γραμματική,  την κατανόηση και παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου και τη σωστή προφορά. Άριστη προετοιμασία για όλα τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας και εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

 Πολύ αποτελεσματική στην προσαρμογή στις ανάγκες του μαθητή, προσιτή, με μεγάλη μεταδοτικότητα,  ευγένεια, ενσυναίσθηση και ικανότητα να παρακινεί τους μαθητές να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. 

Επαγγελματική Εμπειρία

20ετής επαγγελματική εμπειρία σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπώ την αγγλική γλώσσα και έχω έμφυτη μεταδοτικότητα. Δίνω προσοχή στη λεπτομέρεια. Μου αρέσει να βοηθώ τους μαθητές μου να φτάνουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να πετυχαίνουν  τους στόχους τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η μεγάλη μου εμπειρία και μία γραπτή και προφορική εξέταση με βοηθάει να καταλάβω ποιο είναι το εκπαιδευτικό επίπεδο του μαθητή και ποιες οι  ανάγκες του.

Εκπαιδευτικές υπηρεσίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Χρήση εξωσχολικών βιβλίων

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές